Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 28 d’octubre del 2022

'Venom 3'.


Venom 3 està posant un nom propi darrera de les càmeres. La guionista Kelly Marcel dirigirà la tercera entrega del film protagonitzat per Tom Hardy, segons ha pogut confirmar The Hollywood reporter.

Marcel ha treballat a prop de Tom Hardy des dels dies del seu film independent Bronson, i va estar entre els escriptors de Venom (2018) abans de obtenir l’acreditació per a escriure el guió en solitari Venom: Let There Be Carnage (2021) després de desenvolupar la història amb Hardy.

També està escrivint el guió de la tercera entrega, a partir d’una història d’ella i Hardy. El duo produirà al costat de Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal i Hutch Parker. La notícia la va donar primer Deadline.

Venom es basa en el personatge de Marvel Comics, i és un dels antagonistes més reconeguts de Spider-Man. La primera entrega dirigit per Ruben Fleischer, va recaptar $856.085.151 a nivell mundial, mentre que la seva seqüela dirigit per Andy Serkis, va recaptar $506.863.592 a nivell mundial una xifra prou bona considerant que encara estàvem en plena pandèmia.

El personatge viu en l’univers compartit de personatge Marvel de Sony, tot i que Venom es va transportar breument al Univers Cinematogràfic de Marvel a través d’una escena post-crèdits a Let There Be Carnage. També en una escena post-crèdits a Spider-Man: No Way Home va suggerir que Venom havia tornat al seu univers nadiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada