Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 de març del 2020

‘Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings’.

Mentre continua la producció de ‘Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings’, ens arriben les primeres fotos i el vídeo darrera de les càmeres des del set de Marvel Studios el primer film de superherois protagonitzat per un asiàtic, les imatges i el vídeo han aparegut en línia a través del programa de noticies locals de Austràlia (a través de CBR), amb una figura enmascarada no identificada que està penjada a un helicòpter. Alguns fans especulen que podria ser el primer cop d’ull al Shang-Chi de Simu Liu, mentre que altres diuen que podria ser The Mandarin de Tony Leung. A continuació el vídeo i les fotos...

Shang-Chi Filming - Set Video from r/marvelstudios

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, tindrà com a protagonista principal al actor canadenc Simy Liu (Blood and Water, Taken), qui serà l’heroi titular de Marvel Studios en el primer film d’un superheroi asiàtic. Al repartiment principal també hi trobarem a l’actriu guanyadora d’un globus d’Or Awkwafina (The Farewell), al reconegut actor de Hong Kong Tony Leung, qui interpretarà al Mandarin. Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians, Guardians of the Galaxy Vol.2), ha estat recentment en conversacions per interpretar a un nou personatge del MCU en el film.

Dave Callaham (Wonder Woman 1984, Zombieland 2, Spider-Man Into the Spider-Verse 2), ha escrit el guió i Destin Daniel Cretton (Short Term 12), es qui dirigeix el projecte. L’objectiu de Marvel amb aquest film es presentar a un heroi que combina temes asiàtics i asiàtics americans, creats per cineastes asiàtics i asiàtics americans.

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 12 de Febrer de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada