Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 26 de març del 2020

'Saint Maud'.


A poques setmanes de l’estrena del tant esperat film de terror psicològic, A24 ha optat per endarrerir indefinidament l’estrena de ‘Saint Maud’, en mig del tancament global de cinemes, segons Bloody Disgusting.

‘Saint Maud’ és una visió esgarrifosa i audaçment original de fe, bogeria i salvació en un món caigut. Maud, una infermera de hospici recent devota, s’obsessiona amb salvar l’anima de la seva pacient agonitzant, però les forces sinistres i el seu propi passat de pecats amenacen amb posar fi al seu sant cridat.

El film està protagonitzat per Morfydd Clark com a Maud, Jennifer Ehle (The King’s Speech, Zero Dark Thirty) com a Amanda, Lily Knight com a Joy, Lily Frazer com a Carol, Turlough Convery com a Christian, Rosie Sansom com Ester, Marcus Hutton com a Richard, Carl Prekopp com a Pat i Noa Bodner com a Hilary.

‘Saint Maud’ està escrita i dirigida per Rose Glass en el seu debut com a directora amb Andrea Cornwell i Oliver Kassman com a productors.

El thriller psicològic s’uneix a la creixent llista de títols que s’endarrereixen indefinidament per diversos estudis en mig de la preocupació mundial de la pandèmia, el gènere veu els desafortunats endarreriments de la molt esperada ‘A Quiet Place Part II’, el film protagonitzat per Keri Russell ‘Antlers’ i el director James Wan retornant a la cadira de director del gènere amb ‘Malignant’. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada