Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 de març del 2020

'The Mandalorian season 2'.


Slash Film ha dut la notícia de que la segona temporada del aclamat spin-off de Star Wars, ‘The Mandalorian’, està prenent una gran decisió creativa per escollir a Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap) per a protagonitzar una versió live-action del personatge preferit dels fans de ‘Rebels’ i ‘Clone Wars’, Ahsoka Tano.


Tano va fer la seva primera aparició en la història de Star Wars en el film de 2008 ‘Clone Wars’ que va conduir a l’exitosa sèrie de televisió, que va ser revifada per a la seva última temporada que actualment s’emet a Disney+, i  des de llavors s’ha convertit en un altre sèrie com Rebels, també un vídeojoc i un còmic. Originalment va ser padawan de Anakin Skywalker i no va ser ben rebuda pels fans de la franquícia, però a mesura que el seu personatge va créixer i es va desenvolupar amb els anys, ràpidament es va convertir en un dels personatges més respectats de tota la franquícia.

A Dawson se li va preguntar pel seu interès en unir-se a la franquícia de ciència ficció de llarga durada com Ahsoka l’any 2017 a Twitter, responent que estaria súper interessada en interpretar al personatge, juntament amb el hashtag “#AhsokaLives”, i ara sembla que ella i els somnis dels fans es fan realitat. Actualment es desconeix quan poden esperar els fans per a veure el personatge en la pròxima segona temporada de l’exitosa sèrie, però amb la seva estrena per al mes d’Octubre, no hauran d’esperar gaire.

Després de les històries de Jango i Boba Fett, un altre guerrer emergeix en el univers de Star Wars. The Mandalorian s’estableix després de la caiguda del Imperi i abans de l’aparició de la Primera Ordre. Seguim les tribulacions d’un pistoler solitari en els confins de la galàxia, lluny de l’autoritat de la Nova República.

Pedro Pascal (Kingsman: The Golden Circle, Wonder Woman 1984) interpreta a un solitari pistoler Mandalorian en els confins de la galàxia i s’uneix Gina Carano (Deadpool), que interpreta a Cara Dune, una ex Rebel Shock Trooper, que té problemes per a reintegrar-se a la societat...i Carl Weathers com a Greef, un home que dirigeix un gremi de caça-recompenses que contracta a The Mandalorian per a un treball específic.

La sèrie també està protagonitzada per Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) i Nick Nolte (Affliction).

Jon Favreau desenvolupa el treball de productor executiu i showrunner de la sèrie, Els directors de la primera temporada incloent a Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), qui va dirigir el primer episodi, a més de Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) i Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit), qui també a donat veu al caça-recompenses IG-88 a la sèrie.

‘The Mandalorian’ és una producció executiva de Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist n’és coproductora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada