Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 13 de març del 2020

'WonderCon Anaheim'.


Els Cosplayers de tot el món tenen males noticies quan Comic-Con Internacional ha anunciat que la convenció WonderCon d’aquest any a Anaheim s’ha posposat oficialment en mig de preocupacions per el Covid-19 en tot el món.

En la declaració oficial publicada en el lloc de la convenció, CCI declara que la mesura es produeix després de que el Departament de Salut Pública de Califòrnia ha emès recomanacions a qualsevol lloc important que celebri reunions i esdeveniments amb més de 250 persones que cancel·lin o posposin dits esdeveniments per “protegir la salut pública i ralentitzar la velocitat de transmissió del Covid-19”. També van oferir una actualització sobre la possibilitat del esdeveniment encara més gran, Comic-Con Internacional a San Diego.

“Continuem treballant estretament amb els funcionaris a San Diego i aquest cop no s’ha pres cap decisió amb respecte a la reprogramació de la Comic-Con que es durà a terme aquest estiu”, es llegeix en el comunicat. “Instem a tots a seguir les recomanacions establertes per els Centres per el Control i la Prevenció de les Malalties i els seus funcionaris de salut locals”.

WonderCon es converteix en l’últim d’una sèrie de esdeveniments en tot el món que es veu afectat per la por al Covid-19, amb Disney+ cancel·lant el seu esdeveniment de llançament Europeu, MGM endarrerint l’estrena de l’últim film de James Bond ‘No Time to Die’, del mes d’Abril a Novembre. Paramount ha fet el mateix amb tres films del calendari, inclòs la molt esperada ‘A Quiet Place Part II’, que s’estrenava la pròxima setmana, i Universal ha endarrerit ‘F9’ un any sencer.

La setmana passada també es va cancel·lar el festival de cinema basat en Texas el Film Festival SXSW, preferit pels crítics i la convenció de videojocs E3 a Los Angeles, així com la interrupció de la producció de la sèrie ‘The Falcon and The Winter Soldier’ i l’endarreriment de la producció de ‘Mission: Impossible 7’ de Paramount, ambdues programades per començar a filmar-se en el estranger. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada