Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 11 de març del 2020

'Peter Pan & Wendy'.


Ja han passat més de tres anys, des de l’últim cop que vàrem saber d’una actualització sobre la adaptació per part de Walt Disney a live-action d’un altre dels seus clàssics, estem parlant de la novel·la de J.M. Barrie ‘Peter & Wendy’, on l’estudi va confirmar que el director de ‘Pete’s Dragon’, David Lowery, havia signat per dirigir. Ara des de Variety, ens informen de que el film de fantasia llargament en desenvolupament, ha trobat als seus actors principals essent un Alexander Molony (The Reluctant Landlord) i l’estrella emergent Ever Anderson, la filla de l’estrella d’acció, Milla Jovovich.



‘Peter Pan & Wendy’ seran els dos papers principals per als dos joves actors. Els papers de Molony inclouen per exemple la sèrie de Disney Junior ‘Claude’ i la sèrie de Sky One ‘The Reluctant Landlord’. Anderson va fer el seu debut com a actriu interpretant una versió més jove de la seva mare, en el film d’acció i terror de 2016 ‘Resident Evil: The Final Chapter’. Anderson serà vista pròximament en el molt esperat film del MCU ‘Black Widow’ de Marvel Studios, com la versió més jove de la Natasha Romanoff de Scarlett Johansson.

Publicat per primer cop l’any 1911, Peter & Wendy explica la història del nen que mai va créixer anomenat Peter Pan quan coneix a Wendy Darling i la du al costat dels seus germans John i Michael a la illa màgica de Neverland. Allà, es troben amb els nens perduts i Tinkerbell, seguits de moltes aventures perilloses contra l’enemic de tota la vida de Peter, Captain Hook.

L’icònic conte de J.M. Barrie s’ha adaptat a pel·lícula live-action diversos cops, inclosa la pel·lícula de live-action de Steven Spielberg l’any 1991, protagonitzada per Robin Williams i Julia Roberts; i la pel·lícula una mica més adulta del any 2003 protagonitzada per Jeremy Sumpter i Rachel Hurd-Wood, que provablement va ser l’adaptació de live-action més reconeguda entre molts joves; i la més recent, el ‘Pan’ de 2016 de Joe Wright, protagonitzada per Hugh Jackman. Tot i això, el film animat de Disney de 1953 ‘Peter Pan’ segueix sent l’adaptació més popular del conte.

‘Peter & Wendy’, estarà dirigida per David Lowery (Peter’s Dragon, The Green Knight) amb Toby Halbrooks escrivint l’adaptació. El projecte serà part de la creixent llista de films en live-action de Disney, incloent ‘The Little Mermaid’, ‘Pinocchio’ i el pròxim film ‘Mulan’ dirigit per Niki Caro, que s’estrenarà el pròxim 27 de Març.

L’any passat, Disney ja va demostrar l’èxit dels seus esforços en l’adaptació a live-action dels seus clàssics animats, com ara ‘The Lion King’ dirigit per Jon Favreau i amb $1.656.943.394 recaptats; ‘Aladdin’ dirigida per Guy Ritchie i amb $1.050.693.953 recaptats i per últim ‘Dumbo’ dirigida per Tim Burton, tot i que aquesta va ser un èxit menor ja que tant sols va aconseguir uns $353.284.621.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada