Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 de març del 2020

'Malignant'.


Segons Deadline, la jove estrella emergent McKenna Grace ha estat escollida per unir-se en el pròxim film de terror de New Line Cinema i Warner Bros., ‘Malignant’, que reuneix a Grace amb el creador del univers ‘The Conjuring’, James Wan, que prèviament van treballar junts a ‘Annabelle: Comes Home’, l’any passat. El film serà la primera col·laboració dels dos estudis i Wan, i que no serà cap film de l’univers ‘The Conjuring’, el qual la fotografia principal va acabar l’any passat.


A una edat molt jove, McKenna Grace ja ha aparegut en nombroses pel·lícules d’alt perfil, com ara: ‘Independence Day: Resurgence’ de Roland Emmerich; el drama de 2017 ‘Gifted’ al costat de Chris Evans; el drama biopic aclamat per la critica ‘I, Tonya’ i al film de Marvel Studios ‘Captain Marvel’. Pròximament la podrem veure en l’esperada comèdia sobrenatural ‘Ghostbusters: Afterlife’ de Jason Reitman, que arribarà als cinemes el pròxim 10 de Juliol.

‘Malignant’ protagonitzat per Annabelle Wallis (Annabelle), Jake Abel (Supernatural), també comptarà amb George Young (Containment), Maddie Hasson (Mr. Mercedes), Michole Briana White (Encino Man) i Jacqueline McKenzie (Pine Gap).

El film, del qual per ara no es sap l’argument, però es basa en una història co-escrita entre el director i la seva novia Ingrid Bisu, amb la que es va casar recentment el director australià de 42 anys. Wan també produirà el film a traves de la seva productora Atomic Monster al costat de Michael Clear. El film està finançat per Starlight Media i Midas Innovation, que distribuiran a la Xina i New Line s’encarregarà de la distribució restant. Aparentment ‘Malignant’ no te cap relació amb la novel·la gràfica publicada pel propi director Malignant Man, lligada anteriorment en un llargmetratge de Fox, tot i tenir el mateix títol, en un principi no tenen cap relació.

El 14 d’Agost de 2020 que es la data escollida de l’estrena, també és la data d’estrena d’altres films de la competència, ‘Escape Room 2’ de Sony, el thriller d’acció de Universal ‘Nobody’ protagonitzat per Bob Odenkirk i el film animat de Disney ‘The One and Only Ivan’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada