Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 19 de març del 2020

'73ª Edició Festival de Cannes'.


Cannes ha confirmat que està treballant en un pla de mercat virtual com una opció de contingència si el festival de cinema no pot celebrar-se del 12 al 23 de Maig, segons Deadline.

El Cap de Cannes Marché, Jerome Paillard, va confirmar la notícia i va dir que per aquells que no poden atendre les restriccions relacionades amb el COVID-19, estan buscant administrar un mercat virtual conjuntament amb el mercat físic en les mateixes dates.

Altres Agències dels EE.UU. i algunes de les principals companyies de cinema independent de la industria també estan treballant en el desenvolupament de solucions de mercat virtual per al mes de Maig preveient que finalment el Festival de Cannes no es celebri. Si el Festival físic i el mercat no es poden dur a terme, Paillard va senyalar que una versió virtual encara podria funcionar.

Actualment s’estan duent a terme converses entre Pillard i el grup liderat per la CAA per col·laborar i possiblement córrer junts en línia. Paillard va dir: “Intentarem coordinar-nos amb el grup dirigit per l’agència per a que hi hagi una proposta global i coordinada per als compradors”.

El mercat virtual inclouria projeccions en línia per a diferents zones horàries, reunions en línia i transmissió en viu dels esdeveniments.
Paillard va dir que els inscrits pagarien una tarifa reduïda i també tindrien accés a la aplicació Match and Meet del Festival, que integrarà el servei de vídeo Zoom aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada