Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 27 de març del 2020

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'.

Marvel Studios no està prenent l’actual crisis de COVID-19 de forma adormida, ja que Variety informa de que la seqüela de Dr. Strange ha continuat amb la seva preproducció remotament, amb el director Sam Raimi presumiblement dirigint el camí. Segons les fonts, la pel·lícula encara està en camí de començar a rodar-se el mes de Juny tot i la possibilitat de que la construcció d’escenaris, els viatges internacionals i el treball amb grans equips segueixin essent un problema llavors.

Això va en contra d’altres grans superproduccions com ara ‘The Batman’, ‘The Matrix 4’, ‘Mission: Imposible 7’ i ‘Red Notice’, endarrerint les seves produccions indefinidament. Els endarreriments han causat estralls en aquestes produccions, ja que moltes estrelles van tenir de posposar els seus pròxims films i els actors secundaris van tenir que reestructurar-se per a una data posterior.

Benedict Cumberbatch tornarà a interpretar Mag Suprem i Elizabeth Olsen també hi apareixerà com a Wanda Maximoff/ Scarlet Witch, després de fer-ho en la seva sèrie individual a Disney+ i que els fets que succeeixin a la sèrie tindran repercussió en el film, de la mateixa manera que ‘Loki’ també estarà vinculada al film. La filmació s’espera que comenci el pròxim mes de Maig.

El film recentment va contractar al escriptor principal de Loki, Michael Waldron, per a reescriure’n el guió de Jade Vartlett, amb Sam Raimi (Spider-Man saga), per a fer-se càrrec de la direcció del projecte de Scott Derrickson.

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 07 de Maig de 2021 a USA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada