Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 31 de març del 2020

'Constantin Film'.

Durant una entrevista amb Deadline, el Cap de Constantin Films Martin Moszkowicz, va revelar que la sèrie de Netflix de ‘Resident Evil’ està actualment en el llimbs, ja que la sèrie tenia que començar al Juny, però ara estan en converses amb el servei de streaming sobre quan programar la sèrie. Mentrestant, l’adaptació del film ‘Monster Hunter’ protagonitzada per Milla Jovovich ja s’ha completat.

Amb respecte al projecte de ‘Monster Hunter’, Moszkowicz diu que encara estan “llestos per una estrena mundial al mes de Setembre” i que “ho entregaran aquesta setmana”.

Les notícies sobre una sèrie de televisió de ‘Resident Evil’, establerta a Netflix es van publicar el Gener de 2019 amb plans d’expandir l’univers cinematogràfic de Resident Evil amb noves històries ambientades en el món ja establert. La sèrie, com els films, es basa en la sèrie de videojocs de Capcom, molt popular. Les adaptacions cinematogràfiques van recaptar un total de $1.232.675.429 d’un total de 6 films, el que la converteix en la sèrie de films amb la més gran recaptació basada en un videojoc.

La sèrie Monster Hunter consisteix en jocs de rol d’acció on els jugadors i els seus amics treballen junts per guanyar a les besties més grans que viuen, en un ecosistema amb vida.

Dirigida per Paul W.S. Anderson, ‘Monster Hunter’ està protagonitzada per Milla Jovovich (Franchise Resident Evil, Hellboy) i Tony Jaa (Ong Bak saga). El film també comptarà amb amb Ron Perlman (Drive, Hellboy -films Guillermo del Toro-), T.I. Harris (Ant-Man and The Wasp), Diego Boneta (Luis Miguel, Rock of Ages), així com Meagan Good (Code Black) i Josh Helman (X-Men: Days of Future Past).

La trama es centra en el líder d’un equip militar de la ONU anomenat Artemis, interpretat per Jovovich, qui és transportat a un altre regne poblat per monstres. Allà coneix a The Hunter (Jaa), i els dos s’uneixen per tancar un portal per evitar que els monstres ataquin la terra.



‘Monster Hunter’ arribarà als cinemes el pròxim 04 de Setembre de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada