Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 de març del 2020

'Y: The Last Man'.


La primera i única noticia que vaig escriure es remunta al Abril de 2018, no se si des de llavors ençà a sorgit alguna informació més, però avui en tenim nova informació.  A principis d’aquest mes, el llarg desenvolupament de l’adaptació de FX de l’aclamat còmic de Brian K. Vaughan i Pia Guerra, ‘Y: The Last Man’, va rebre un cop quan Barry Keoghan va deixar el projecte després de dos anys. Però, sense anar més lluny, FX ja ha trobat algú nou per a que interpreti al personatge principal l’artista fugitiu Yorick Brown. Des de Variety, Ben Schnetzer serà qui interpreti a Yorick en la sèrie.


Schnetzer és més conegut pels seus papers a ‘The Book Thief’, ‘Snowden’, ‘The Riot Club’ i ‘Pride’. També va protagonitzar la sèrie de la ABC, ‘Happy Town’, així com el pilot de FX per ‘Gone Hollywood’.

La història comença amb la mort sobtada i simultània de cada mamífer amb un cromosoma Y. Els únics mascles supervivents són un jove anomenat Yorick Brown i els seu mono caputxí Ampersand. Sota la protecció d’una agent del govern conegut com 355, Yorick es proposa descobrir que ha causat aquesta misteriosa plaga, i perquè només ell i Ampersand s’han salvat.

Diane Lane és la coprotagonista de la sèrie com la senadora Jennifer Brown, la mare de Yorick. Imogen Poots interpretarà a Hero, la germana de Yorick, mentre que Lashana Lynch (No Time To Die), interpretarà a l’agent 355; la dona assignada per a protegir a Yorick. A més a més, Juliana Canfield, Marin Ireland i Amber Tamblyn també participaran a la sèrie.




Eliza Clark és la showrunner de ‘Y: The Last Man’, que serà produïda per Melina Matsoukas. FX també ha signat amb Matsoukas per a dirigir l’episodi pilot, però la xarxa encara no ha fixat una data d’estrena per a la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada