Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 7 de març del 2020

'Red Notice'.

Dwayne Johnson (Jumanji remake saga, Jungle Cruise) a penjat a Instagram la primera foto darrera de les càmeres des del set del pròxim film d’acció i comèdia, ‘Red Notice’ per a Netflix, oferint-nos un primer cop d’ull al personatge que interpreta, un agent de la Interpol. A principis d’aquesta setmana, es va informar que Netflix actualment està buscant altres llocs de rodatge per al film, degut al brot de COVID-19 (anteriorment conegut com Coronavirus) a Itàlia, on el film estava programat per rodar prèviament. A continuació podeu veure la foto compartida...


 ‘Red Notice’ és descrita com un thriller d’un robatori d’acció i comèdia, un rodamón dissenyat com un joc a tres bandes entre Dwayne Johnson, Gal Gadot i Ryan Reynolds. En el film, Johnson interpreta a un agent de la Interpol encarregat de capturar al lladre d’art més buscat del món. “Red Notice” es refereix al més alt i més greu de dels avisos de la Interpol (N’hi ha vuit) i es refereix a la detenció de criminals buscats. Mentre tant, Gal Gadot interpreta el paper de la lladre d’art més gran del món amb Ryan Reynolds interpretant al més gran estafador del món.


El film està escrit i dirigit per Rawson Marshall Thurber, qui va treballar amb Johnson a ‘Central Intelligence’ i ‘Skyscraper’. L’any passat, Netflix va guanyar els drets de distribució del film en una guerra d’ofertes competitives després de que Universal Pictures no es comprometés amb tots els acords dels cineastes.

‘Red Notice’ serà produït pel retorn de l’equip de ‘Skyscraper’, inclòs Beau Flynn (Rampage, San Andreas) amb el seu Flynn Picture Co.; Johnson, Dany Garcia (Jumanji, Ballers) i Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence) amb el seu Seven Bucks Productions; i Thurber amb Bad Version, Inc. Wendy Jacobson (Rampage, San Andreas) serà productora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada