Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 25 de març del 2020

'Warner Bros Films'.

Dos films més han estat cancel·lats ja que Warner Bros. ha escollit posposar les estrenes als cinemes de ‘Wonder Woman 1984’, ‘In the Heights, ‘Scoob’ i ‘Malignant’, amb la primera s’ha vist obligat a endarrerir-la fins al mes d’Agost, mentre que les tres últimes per ara resten sense data d’estrena adjudicada fins que la pandèmia del COVID-19 hagi passat. (Des de Variety)


“Quan vàrem donar llum verda a ‘WW84’, va ser amb tota la intenció d’estrenar-la en la pantalla dels cinemes i estem emocionats d’anunciar que Warner Bros. Pictures estrenarà el film el pròxim 14 d’Agost”, Toby Emmerich, President de Warner Bros. Pictures Group, va dir en un comunicat. “Esperem que el món sigui un lloc més segur i saludable per la data escollida”.

Els quatre films s’uneixen a una gran llista de títols que els estudis estan endarrerint i endarrerint indefinidament en mig de la pandèmia, Amb Disney endarrerint una sèrie de films que inclouen Mulan, The New Mutants i Black Widow, MGM va començar amb No Time to Die, Paramount traient del seu calendari A Quiet Place: Part II i Universal endarrerint F9: The Fast Saga un any sencer.

La dècada dels 80 avança ràpidament, ja que la pròxima aventura a la gran pantalla de Wonder Woman es troba davant d’un enemic totalment nou: The Cheetah. Tal com es va anunciar prèviament, el film està protagonitzat per Gal Gadot en el paper de Wonder Woman i Kristen Wiig en el paper de súper dolenta The Cheetah, amb Pedro Pascal i Chris Pine tornant de nou com a Steve Trevor.

Patty Jenkins (‘Wonder Woman’, ‘Monster’) dirigeix de nou, mentre que la pròpia Jenkins, Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Stephen Jones i Gal Gadot produeixen el film. Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Geoff Johns i Walter Hamada en són productors executius.

Originalment ‘WW84’ s’havia d’estrenar el 05 de Juny de 2020, que es basa en el personatge creat per William Moulton Marston, que apareix en els còmics publicats per DC Entertaiment, ara arribarà als cinemes el pròxim 14 d’Agost. Serà distribuït en tot el món per Warner Bros. Pictures, de Warner Bros. Entertaiment Company.

‘Scoob’ està escrita per Matt Lieberman (The Addams Family) i dirigit per Tony Cervone (Space Jam). El film seguirà al grup de resolució de misteris, ja que han d’unir-se amb altres personatges del univers Hanna-Barbera per a salvar al món del supermalvat Dick Dastardly.

El repartiment inclou una nova generació de “nens entremaliats” amb Zac Efron com a Fred Jones, Amanda Seyfried com a Daphne Blake, Will Forte com a Norville “Shaggy” Rogers, Gina Rodriguez com a Velma Dinkley, Tarcy Morgan com a Dick Dastardly i Frank Welker com a Scooby-Doo. El nominat al Oscar Mark Wahlberg (The Fighter, The Departed, Spencer Confidential) i el nominat al Globus d’Or Jason Isaacs (The State Within, The OA) també han estat escollits per als papers del superheroi Blue Falcon i el dolent Dick Dastardly. La parella s’unirà als prèviament anunciats Ken Jeong com a Dynomutt i Kiersey Clemons com a Dee Dee Sykes.

El projecte, produït per Chris Columbus, Charles Roven, Richard Suckle i Allison Abbate, portarà de nou a aquests inoportuns nens i al seu amic Scooby, els quals varen ser vistos per últim cop en la pantalla gran en la fallit film live-action ‘Scooby-Doo 2: Monster’s Unleashed’ de 2004.
‘Malignant’ estarà protagonitzada per Annabelle Wallis (Annabelle), Jake Abel (Supernatural), George Young (Containment), Maddie Hasson (Mr. Mercedes), Michole Briana White (Encino Man) i Jacqueline McKenzie (Pine Gap).

El film, del qual per ara no es sap l’argument, però es basa en una història co-escrita entre el director i la seva novia Ingrid Bisu, amb la que es va casar recentment el director australià de 42 anys. Wan també produirà el film a traves de la seva productora Atomic Monster al costat de Michael Clear. El film està finançat per Starlight Media i Midas Innovation, que distribuiran a la Xina i New Line s’encarregarà de la distribució restant. Aparentment ‘Malignant’ no te cap relació amb la novel·la gràfica publicada pel propi director Malignant Man, lligada anteriorment en un llargmetratge de Fox, tot i tenir el mateix títol, en un principi no tenen cap relació.

‘Malignant’ originalment s’anava a estrenar el pròxim 14 d’Agost, però l’estudi ha decidit substituir-la per el film del DCEU ‘WW84’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada