Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 14 de març del 2020

'Warner Bros. Films'.

Ja sigui una aposta per avançar-se a la competència o escollir llançar la precaució al aire, Warner Bros. no està seguint la mateixa precaució que els estudis competidors, Disney o Sony Pictures, i han permès que les produccions de ‘The Batman’ i ‘The Matrix 4’, entre d’altres, continuar per ara amb la producció tot i la alerta mundial per el Covid-19, segons SlashFilm.

Hores abans, Disney va aturar la producció de totes les produccions de films live-action, amb set films afectats, incloent el reinici de ‘Honey I Shrunk the Kids’ i els altres films que ja he anomenat en la noticia anterior, per la seva part Sony ha endarrerit el rodatge de ‘The Nightingale’, protagonitzada per Dakota i Elle Fanning i l’adaptació a sèrie de ‘Wheel of Time’, protagonitzada per Rosamund Pike.

Warner Bros. per el moment manté la preparació de les produccions per al reboot de ‘The Batman’, protagonitzada per Robert Pattinson (The Lighthouse) i la franquícia Matrix, així com el film biogràfic de Venus i Serena Williams, ‘King Richard’ protagonitzat per Will Smith (Spies in Disnguise) i ‘Fantastic Beasts 3’, mentre que les futures produccions de ‘Black Adam’ i ‘Aquaman 2’, les quals estan programades per a finals d’aquest any i actualment no estan afectades per el brot global.

L’únic film afectat per la situació és el pròxim film biogràfic dirigit per Baz Luhrmann (The Great Gatsby), centrada en la relació entre Elvis Presley i el seu manager, el Coronel Tom Parker, que interpretarà Tom Hanks. En un sorprenent gir dels successos, Hanks va revelar que ell i la seva esposa Rita Wilson van donar positiu al Covid-19.

WarnerMedia, tot i això, va llençar un memoràndum als treballadors de totes les companyies, films, televisió, entre d’altres, demanat-los que treballin des de casa si és possible, al temps que va afirmar que la companyia mantindrà les seves oficines obertes per aquells que no puguin treballar de forma remota o que necessitin escollir recursos per poder treballar des de casa.

“És un moment crític per el nostre negoci en molts fronts i ja hem aconseguit tants resultats impressionants junts durant l’últim any”, va dir Bob Greenblatt, president de WarnerMedia Entertaiment i Director de Consum, en un comunicat (des de Deadline). “Això és un testimoni per a tots vosaltres. No hi ha raó per a que tot això no pugui continuar, especialment amb el llançament de HBO Max a la cantonada. Amb aquest fi, hem decidit fer alguns ajustaments fonamentals en la forma en que treballem”.

Tot i això, el món de WarnerMedia s’ha vist afectat pels temors al Covid-19, ja que l’estudi ha suspès la producció de 70 de les seves sèries, incloent la setena temporada de ‘The Flash’, la cinquena i segurament última temporada de ‘Lucifer’ i més. La declaració del estudi diu el següent:

“Amb els esdeveniments que canvien ràpidament relacionades amb Covid-19, i per precaució, Warner Bros. Television Group està aturant la producció de algunes de les nostres més de 70 sèries i pilots actualment en filmació o per començar. No s’han confirmat casos de Covid-19 en cap de les nostres produccions, però la salut i seguretat dels nostres treballadors, repartiment i equips segueixen sent la principal prioritat. Durant aquest temps, continuarem seguint la guia dels Centres per al Control de Malalties, així com la dels funcionaris locals i professionals de la salut pública en cada ciutat on es basen les nostres produccions”.
Tot i que aquest comunicat no cassa gaire amb NO aturar les produccions de ‘The Batman’ i ‘The Matrix 4’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada