Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 de març del 2020

'Overlook Film Festival'.


Més males notícies pels fans del terror, ja que el Overlook Film Festival 2020, un esdeveniment de quatre dies que es va planejar per a celebrar a New Orleans el mes de Maig, es posposa indefinidament degut a la pandèmia mundial, com ja ha estat una tendència durant aquest mes.

L’equip darrera de l’esdeveniment “esperava celebrar i compartir el nostre amor per tot lo relacionat amb l’horror” amb la comunitat del gènere, però que al tractar de “fer la nostre part per a parar” la propagació del virus, s’endarreriran els esdeveniments d’aquest any com “la salut te que ser el primer”.

“Com un campament d’estiu dirigit per la comunitat per a fanàtics del terror, la seguretat i el benestar dels nostres convidats, cineastes, artistes, industria, fanàtics i equip són la part més important de la nostre reunió anual”, es llegeix en la declaració oficial. “En una nota més personal, ens agradaria suplicar-li que s’asseguri de fer tot el possible en aquest moment per a quedar-se a casa i refugiar-se en el seu lloc. Mentre més distància social tinguem ara, abans estarem al altre costat d’això”.

La declaració també va assegurar als fans que si bé l’esdeveniment es posposarà, el seu objectiu és celebrar l’esdeveniment en el calendari d’aquest any, sempre que sigui possible i que l’equip està treballant incansablement per avaluar les presentacions per a tots els films i la programació en viu per a que “podem organitzar el millor festival possible tant aviat com puguem”.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada