Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 8 de març del 2020

'Universal Pictures + James Wan'.


Després de l’èxit del col·laborador freqüent Leigh Whannell amb ‘The Invisible Man’ el cap de setmana passat, Universal Pictures formarà equip amb un altre mestre del terror modern, James Wan (The Conjuring), per a desenvolupar un nou film de monstres, segons The HollywoodReporter.

El film, escrit per Robbie Thompson, guionista/coproductor executiu durant molt de temps de la sèrie ‘Supernatural’, s’inspirarà en els films del passat sobre monstres de Universal i seguirà a un grup d’adolescents que descobreixen que el seu veí està creant un monstre en el seu soterrani i han de detenir-lo quan s’escapa.

Wan no dirigirà el projecte, sinó que produirà a través de la seva companyia Atomic Monster. Mentre estava ocupat amb ‘Aquaman’ del DC Extended Universe, el escriptor/director Australià a desenvolupat el seu currículum de producció amb les extensions del univers ‘The Conjuring’, The Nun, Annabelle: Creation i Annabelle: Comes Home i The Curse of La Llorrona, així com els èxits de terror ‘Lights Out’ i ‘Insidious: The Last Key’.

La companyia de monstres, Atomic Monster, tindrà dos nous projectes que s’estrenaran al cinema aquest any, incloent ‘Malignant’, en la que tornarà com a director al gènere de terror i arribarà als cinemes el 14 d’Agost, i la pròxima entrega de la franquícia ‘The Conjuring’, ‘The Devil Made Me Do It’, la qual està dirigida per Michael Chaves (The Curse of La Llorona) i que arribarà als cinemes el 11 de Setembre.

Abans de trobar els seus èxits individuals, Wan i Whannell van crear junts la llarga franquícia ‘Saw’, amb el primer elaborant la història i dirigint la primera entrega, mentre que el segon va protagonitzar i va escriure els episodis segon i tercer. Mentre Wan va crear l’univers Conjuring, Whannell va mantindré la seva franquícia Insidious durant quatre entregues, incloent el seu debut com a director en la tercera entrega, i recentment ha trobat un èxit encara més gran amb la nova adaptació de ‘The Invisible Man’.

Planejat originalment com a part del fallit Dark Universe que es va estrenar amb Tom Cruise amb el vehicle ‘The Mummy’, Universal Pictures ha corregit el rumb per centrar-se en projectes impulsats per cineastes, com l’èxit de Whannell, que ha rebut elogis tant de la critica com del públic per igual i ha va recaptar més de $57M en el seu primer cap de setmana, amb un pressupost de $7M.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada