Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 26 de març del 2020

'Angry Birds: Summer Madness'.

Angry Birds, l’exitosa franquícia de vídeojocs de Rovio Entertaiment, va trobar l’èxit a la gran pantalla amb dos films, amb la segona entrega com l’adaptació del vídeojoc millor revisat a Rotten Tomatoes, i ara Netflix ha començat a desenvolupar una adaptació a sèrie segons Deadline.

Si bé per ara no està clar si mantindrà la continuïtat de la història dels films, Angry Birds: Summer Madness mantindrà el mateix estil d’humor i to dels esforços a la gran pantalla mentre revela una nova mirada als tant estimats Red, Bomb i Chuck. La sèrie de 40 de entregues de 11 minuts veurà al trio al costat d’un repartiment de nous amics d’ocells emplomats entre adolescents en el campament d’estiu, sota la guia qüestionable del seu conseller Mighty Eagle, el que du a entremaliadures explosives, bromes improbables i boges aventures d’estiu.

“Angry Birds ha estat un veritable fenomen per als nens de tot el món i estem emocionats de dur-los a casa al niu de Netflix, on estaran més enfurismats i més furiosos que mai”, va dir Curtis Lelash, director original de la sèrie animada de Netflix.

La sèrie marca l’última col·laboració d’una llarga col·laboració entre Cake i Rovio Entertaiment, que inclou els drets de distribució internacional de la biblioteca en expansió del desenvolupador de jocs de curts sense diàleg.

“Angry Brids està a punt de trencar la petita pantalla i estem encantats de fer el viatge amb Netflix com el nostre soci global”, va dir Ed Galton, CCO i Director Gerent de Cake.

“El contingut animat de Angry Birds juga un paper clau en la nostre estratègia de franquícia a llarg termini”, va dir Ville Heijari, CMO de Rovio. “Després de més d’una dècada d’exitosos vídeojocs, films de gran èxit i productes amb llicència, aquesta es la primera incursió de Angry Birds en una sèrie de llarga durada. Estem encantats de continuar la nostre associació amb Cake i no podem esperar per a presentar el món de Angry Birds: Summer Madness als espectadors de Netflix.

Angry Birds: Summer Madness està programada per a fer la seva estrena mundial en el servei de streaming en el 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada