Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 24 de març del 2020

'Peninsula'.


En una entrevista recent ambn Screen Daily, el director Yeon Sang-Ho va parlar sobre la molt esperada seqüela de ‘Train to Busan’, ‘Peninsula’, provocant un seguit a gran escala comparat amb el thriller original sudcoreà de Zombies. A més, també s’han revelat les primeres fotos de ‘Peninsula’ que podeu veure a continuació i un cartell...






“L’escala de ‘Peninsula’ no es pot comparar amb ‘train to Busan’, fa que sembli un film independent”, va dir Yeon. “Train to Busan va ser un film d’alt concepte rodat en espais estrets, mentre que Peninsula té un abast de moviment molt més ampli”.

L’escriptor de ‘Trian to Busan’ el guionista Park Joo-Suk, Peninsula’, es desenvolupa quatre anys després del final del primer film. La península coreana està devastada i Jung-Seok, un ex soldat que ha aconseguit escapar al estranger, té la missió de tornar i inesperadament es troba amb els supervivents.

La seqüela estarà protagonitzada per Kang Dong-Won (My Brilliant Life) com Jung-Seok, Lee Jung-Hyun (The Battelship Island) com a Min-Jung, Lee Re (Witch’s Court) com a Joon, Kwon Hae-Hyo (The Crowned Clown) com a Kim Noh, Kim Min-Jae (Urban Cops), Go Kyo-hWan, Kim Do-Yoon, i Lee Ye-Won.

Està programat per estrenar-se aquest estiu al país d’origen, mentre que actualment no s’han establert plans per a la seva estrena Internacional.

L’any 2016, ‘Train to Busan’ va incendiar la taquilla a Asia, va batre records de taquilla a Corea del Sud i es va convertir en el film coreà més gran de tots els temps, protagonitzada per Gong Yoo (The Age of Shadows), Jung Yu-mi (Manhole), Ma Dong-seok (Along With the Gods: The Last 49 Days, Eternals), Choi Woo-sik (Big Match. Okja, Parasite), An So-hee (Hellcats), Kim Eui-sung (Assassination), i Kim Su-an (The Battleship Island, Along With the Gods: Two Worlds).   






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada