Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 de març del 2020

'Greyhound'.

Sony Pictures ha publicat el primer tràiler oficial de ‘Greyhound’, el pròxim drama de guerra escrit i protagonitzat pel guanyador de l’acadèmia Tom Hanks (Saving Private Ryan, A Beautiful Day in the Neighbordhood, Cast Away). A continuació podeu veure el tràiler i el poster...

          


En els primers dies de la Segona Guerra Mundial, un comboi internacional de 37 vaixells aliats, liderats pel Capità Ernest Krause (Hanks) en el primer comandament del destructor americà, creua el traïdor Atlàntic Nord mentre es perseguit per manades de llops submarins Nazis.

Basat en la novel·la de CS Forester, ‘The Good Shepherd, el film també està protagonitzat per Stephen Graham (Snatch, Tinker Tailor Soldier Spy, Rocketman), Rob Morgan (Mudbound, Stranger Things, Daredevil) i la nominada al Oscar Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas, The Boys, Death Wish).

El film està dirigit per el guanyador d’un Oscar Aaron Schneider (Two Soldiers, Get Low) i està produïda per el guanyador d’un Emmy Gary Goetzman (Olive Kitteridge, Game Change, The Pacific).

‘Greyhound’ te fixada la data d’estrena per al pròxim 12 de juny de 2020. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada