Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 28 de març del 2020

'Dragon's Lair'.


Ryan Reynolds vol continuar mantenint la seva relació amb Netflix més allà de ‘6 Underground’ i la pròxima ‘Red Notice’, ja que ha entrat en converses per a protagonitzar i produir la pròxima adaptació cinematogràfica live-action del clàssic joc de arcade ‘Dragon's Lair’. (des de Variety)


Una adaptació del videojoc clàssic ha estat en procés durant quasi 40 anys, amb Alan Dean Foster treballant en el primer intent que finalment es va enfonsar degut al baix interès dels estudis i es va fer un segon intent l’any 2015-16 quan el cocreador Don Bluth i Gary Goldman van crear una campanya de Indiegogo per a un avenç per a que els estudis se interesesin un cop més. Després de duplicar el seu pressupost i quasi un any de negociació, Netflix ha reprès el projecte, amb Bluth i Goldman produint al costat de Roy Lee a través de la seva companyia Vertigo Entertaiment, Trevor Engelson per a Underground Films i Reynolds a través de la seva companyia Maximum Effort.

El film està programat per ser escrit per Dan i Kevin Hageman, els quals són més coneguts per ajudar a elaborar la història de l’aventura familiar animada ‘The Lego Movie’ i l’adaptació ben rebuda del any passat de la sèrie de novel·les de terror per a joves ‘Scary Stories to Tell in the Dark’.

La sèrie de videojocs, que va començar amb l’entrega arcade de 1983 de Cinematronics i va ser creada per Bluth i Rick Dyer, va fer que els jugadors es fessin càrrec del paper de Dirk the Daring en una sèrie de proves desafiants mentre intentava rescatar a la Princesa Daphne del drac Singe i el mag Mordroc.

Reynolds, el qual el seu paper més icònic és el del Mercenari Bocamoll en l’exitosa saga de ‘Deadpool’ (amb la 3a entrega en marxa, ara dins del MCU), va començar la seva relació amb Netflix amb ‘6 Underground’ de Michael Bay i estava en procés de filmar ‘Red Notice’ per el servei de streaming al costat de Dwayne Johnson (new Jumanji Saga, Jungle Cruise) i Gal Gadot (Wonder Woman, WW84); abans de que la producció s’aturés degut a la pandèmia mundial. També el podrem veure en la següent entrega de ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’, en la que es reuneix de nou amb Samuel L. Jackson (MCU) i Salma Hayek (Like a Boss, Eternals).

‘Dragon’s Lair’ també marcarà el tercer film al voltant dels videojocs després del èxit de taquilla ‘Detective Pikachu’ i la pròxima ‘Free Guy’ en la que participa Reynolds, que encara està programada per estrenar-se el pròxim 03 de Juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada