Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 28 de març del 2020

'The Mandalorian season 2'.

En els últims dies han sorgit dues noticies més sobre la segona temporada de ‘The Mandalorian’, a continuació les englobaré en una. Des de Deadline ens informen de que Bill Burr retornarà al seu paper com el tirador Imperial convertit en mercenari, Mayfield, en la segona temporada. En la primera temporada, Mayfield va treballar amb Mando en un treball abans de trair-lo. Gina Carano i Carl Weathers també rependran els seus respectius papers en la segona temporada, que s’estrenarà al mes d’Octubre.


Anem a per la segona notícia que va sorgir, fa uns dies s’anunciava la incorporació de Rosario Dawson per a interpretar a Ahsoka Tano per a la segona temporada de la sèrie, doncs ara un altre actor s’incorpora al càsting l’estrella de ‘The Terminator’ i ‘Aliens’, Michael Biehn, en un aper encara sense revelar, segons The Wrap.

Amb el paper de Biehn actualment desconegut, podria marcar una reunió entre l’estrella de 63 anys i l’escriptor/director Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel), de qui es diu que podria dirigir com a mínim un episodi de la segona temporada. Els dos van treballar junts anteriorment en l’aclamada pel·lícula de comèdia de terror i ciència ficció ‘Planet Terror’, una part del doble llargmetratge ‘Grindhouse’, en la que va interpretar a un sheriff contra un apocalipsi Zombie.


Després de les històries de Jango i Boba Fett, un altre guerrer emergeix en el univers de Star Wars. The Mandalorian s’estableix després de la caiguda del Imperi i abans de l’aparició de la Primera Ordre. Seguim les tribulacions d’un pistoler solitari en els confins de la galàxia, lluny de l’autoritat de la Nova República.

Pedro Pascal (Kingsman: The Golden Circle, Wonder Woman 1984) interpreta a un solitari pistoler Mandalorian en els confins de la galàxia i s’uneix Gina Carano (Deadpool), que interpreta a Cara Dune, una ex Rebel Shock Trooper, que té problemes per a reintegrar-se a la societat...i Carl Weathers com a Greef, un home que dirigeix un gremi de caça-recompenses que contracta a The Mandalorian per a un treball específic.

La sèrie també està protagonitzada per Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) i Nick Nolte (Affliction).

Jon Favreau desenvolupa el treball de productor executiu i showrunner de la sèrie, Els directors de la primera temporada incloent a Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), qui va dirigir el primer episodi, a més de Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) i Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit), qui també a donat veu al caça-recompenses IG-88 a la sèrie.

‘The Mandalorian’ és una producció executiva de Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist n’és coproductora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada