Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 14 de març del 2020

'Midnight Mass'.

Després de que ABC i WarnerMedia varen anunciar la interrupció de la producció de nombroses sèries, Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, Doctor Sleep), ha utilitzat Twitter per revelar que Netflix no tant sols ha endarrerit la producció de la seva pròxima sèrie de terror ‘Midnight Mass’, sinó també la resta de produccions amb guió en el servei de streaming en mig de les restriccions per culpa de la alerta pel Covid-19.

El repartiment ha tingut una reunió entre Flanagan i algunes estrelles de Hill House, incloent Robert Longstreet, Annabeth Gish i Henry Thomas. També estan en el repartiment de la sèrie Michael Trucco (Hunter Killer), Samantha Sloyan (Grey’s Anatomy), Rahul Abburi (Killer Ransom), Crystal Balint (The Bletchley Circle: San Francisco), Matt Biedel (Altered Carbon), Alex Essoe (Doctor Sleep), Rahul Kohli (Supergil), Kristian Lehman (The Chronicles of Riddick), Igby Rigney (Blue Bloods) i Annarah Shephard.

A ‘Midnight Mass’, una comunitat en una illa aïllada experimenta esdeveniments miraculosos i presagis aterradors, després de la arribada d’un carismàtic i misteriós jove sacerdot.

La sèrie de terror constarà de set episodis i serà produïda per el creador/director Mike Flanagan i Trevor Macy (The Haunting of Hill House, Oculus). La sèrie va ser represa sota l’acord televisiu de diversos anys entre el servei de televisió de streaming amb Falnagan i Macy de Intrepid Pictures i tenia que començar producció aquesta primavera a Vancouver amb Flanagan dirigint els set episodis.

‘The Haunting of Bly Manor’ també de Flanagan, és la continuació de la primera temporada de ‘The Haunting of Hill House’, també està en desenvolupament actualment.

‘The Haunting of Bly Manor’, està inspirada en la novel·la de terror gòtic psicològic ‘The Turn of The Screw’ de Henry James, en la que succeeix gairebé completament en una mansió de camp antiga. Allà, dos joves orfes són atesos per una jove institutriu qui narra la major part de la història.

Una reimaginació moderna de la icònica novel·la del mateix nom de Shirley Jackson, ‘The Haunting of Hill House’ la primera temporada va explorar un grup de germans que, de petits, van créixer en el que es convertirien en la casa embruixada més famosa del país. Ara adults, i obligats a retrobar-se davant la tragèdia, la família ha d’enfrontar-se finalment als fantasmes del seu passat, alguns dels quals encara es mantenen en la seva ment, mentre que d’altres en realitat podrien estar perseguint les ombres de Hill House. Creat, dirigit i produït pel autor intel·lectual de terror Mike Flanagan (Gerald’s Game), ‘The Haunting of Hill House’ és un drama familiar complex envoltat d’una terrorífica història de terror. Trevor Macy va exercir de productor executiu al costat de Flanagan. Meredith Averill exerceix de co-coproductora i productora executiva. Justin Falvey i Darryl Frank també aón productors executius.

‘The Haunting of Hill House’, està escrita, dirigida i produïda executivament per Flanagan. El seu soci productor Trevor Macy serà productor executiu al costat de Darryl Frank i Justin Falvey de Amblin TV.

‘The Haunting of Hill House’, està escrita, dirigida i produïda executivament per Flanagan. El seu company Trevor Macy també produirà i en serà productor executiu al costat de Darryl Frank i Justin Falvey de Amblin TV’s.

‘The Haunting of Bly Manor’ s’estrenarà durant aquest 2020 a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada