Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de març del 2020

'Jungle Cruise'.

Walt Disney Pictures ha publicat el tràiler oficial del pròxim film d’acció i aventures del director Jaume Collet-Serra, ‘Jungle Cruise’, protagonitzat per Dwayne Johnson i Emily Blunt el qual els seus personatges s’uneixen en la perillosa cerca d’un arbre màgic del Amazones. A continuació podeu veure el tràiler i un nou cartell...

          

          


La ‘Jungle Cruise’ de Disney, és una expedició plena aventures per la selva de l’Amazones, protagonitzada per Dwayne Johnson com el carismàtic capità del vaixell fluvial, Frank Wolff i Emily Blunt una exploradora decidida, en una missió d’investigació, la Doctora Lily Houghton.

Lily viatge des de londres, Anglaterra a la selva amazònica i recluta els serveis qüestionables de Frank per a guiar-la riu avall a La Quila, el seu ruïnós però encantador bot. Lily està decidida a descobrir un arbre antic amb habilitats curatives incomparables, que posseeix el poder de canviar el futur de la medicina. Empesos junts en aquesta cerca èpica, el duo improbable es troba amb innumerables perills i forces sobrenaturals, tots a l’aguait en la enganyosa bellesa de la exuberant selva tropical. Però a mesura que es desenvolupen els secrets del arbre perdut, les apostes augmenten encara més per a Lily i Frank i el seu destí, i el de la humanitat, penja d’un fil.

El film està protagonitzat per Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramírez i Jack Whitehall, amb Jesse Plemons i Paul Giamatti.

Jaume Collet-Serra (Non-Stop, The Shallows) dirigeix el film amb una història de Glenn Ficarra i John Requa, i Michael Green amb Ficarra i Requa escrivint-ne el guió. Johnson produeix amb la seva companyia Seven Bucks Productions al costat del seus socis Dany García i Hiram García, així com el col·laborador freqüent Beau Flynn (San Andreas, Baywatch) de Flynn Picture Co. John Davis i John Fox de Davis Entertaiment també produeixen.

‘Jungle Cruise’ s’afegirà a les files dels films que Disney ha creat basant-se en les atraccions dels seus parcs, icloent ‘The Country Bears’, ‘The Haunted Mansion’, ‘Mission to Mars’, ‘Tomorrowland’ i la més popular ‘Pirates of the Caribbean. Disney planeja desenvolupar el film com una possible franquícia en la mateixa línia que ‘Pirates of the Caribbean’.

‘Jungle Cruise’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 24 de Juliol de 2020 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada