Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de març del 2020

'Thor: Love and Thunder'.


Des de ComicBook ens informen de que els personatges de ‘Guardians of the Galaxy’ apareixeran en el film ‘Thor: Love and Thunder’. La noticia es va revelar durant una entrevista al actor Vin Diesel (Groot Voice) mentre promocionava el seu últim film, ‘Bloodshot’.

“Estic a l’expectativa i emocionat pel meu amic James Gunn per a una pròxima trucada fora del parc”, va dir Diesel. “Va agafar ‘The Suicide Squad’, així que està a punt de embarcar-se en ell. Thor també, el director em va parlar sobre (com) Thor incorporarà a alguns dels Guardians of the Galaxy...Això serà molt interessant, ningú ho sap, però potser no hauria d’haver dit res”.

James Gunn havia confirmat que ‘Guardians of the Galaxy Vol.3’ succeiria després de ‘Thor: Love and Thunder’. No s’ha revelat quin grau d’implicació tindran en el film.

‘Thor: Love and Thunder’, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit), que serà la continuació de la seva exitosa ‘Thor: Ragnarok’ del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. La història de la Thor femenina, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

‘Thor: Love and Thunder’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 05 de Novembre de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada