Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 de març del 2020

'Soul'.

Disney/Pixar ha publicat un nou tràiler del nou film animat del director Peter Docter, ‘Soul’, amb una nova mirada de Joe (Jamie Foxx), mentre intenta trobar una manera de tornar a la terra amb l’ajuda del personatge de Tina Fey. El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 19 de juny. A continuació podeu veure el nou tràiler, amb un nou cartell i imatges...

          

          






El lema oficial de ‘Soul’ diu: “Algun cop t’has preguntat d’on venen la teva passió, els teus somnis i els teus interessos? Que és el que et fa...a tu?” El film el durà a un viatge des dels carrers de la ciutat de Nova York als regnes còsmics per a descobrir les respostes a les preguntes més importants de la vida.

Soul imagina que cada persona a la terra ve pre-instal·lada amb una ànima formada i perfeccionada en un regne còsmic. Joe Gardner és un mestre de banda de secundaria que te la oportunitat de tocar en el millor club de Jazz de la ciutat. Però un petit pas en fals el du als carrers de la ciutat de Nova York a The Great Before, un lloc fantàstic on les noves ànimes obtenen les seves personalitats, peculiaritats e interessos abans d’anar a la terra. Decidit a tornar a la seva vida, Joe s’uneix a una ànima precoç, 22, que mai a entès lo atractiu de la experiència humana. Mentre Joe intenta desesperadament mostra-li a 22 que és el millor de viure, pot descobrir les respostes a algunes de les preguntes més importants de la vida.

El film està protagonitzat per el guanyador del oscar Jamie Foxx (Ray, Just Mercy) i la guanyadora d’un Globus d’Or Tina Fey (30 Rock), Daveed Diggs, Ahmir Questlove, Angela Bassett i Phylicia Rashad. El músic de renom mundial Jon Batiste escriurà música de Jazz original per al film, i el guanyadors del Oscar Trent Reznor i Atticus Ross de Nine Inch Nails, composaran la banda sonora original que es mourà entre el món real i Soul.

‘Soul’ s’estrenarà competint amb el film sense títol de Universal, una comèdia dirigida per Judd Apatow i escrita per Pete Davidson i el propi Apatow, i amb el drama musical ‘In The Heights’ de Warner Bros.

‘Soul’ té fixada la data d’estrena per al pròxim 19 de Juny de 2020.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada