Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 14 de març del 2020

'Disney Live-actions'.


La casa del ratolí pren un altre gran decisió aquesta setmana, ja que ha decidit parar la producció de tots els seus pròxims projectes live-action per temor al brot global del Covid-19, un dia després de decidir tancar els Parcs Temàtics de Califòrnia i endarrerir les estrenes de ‘The New Mutants’, ‘Mulan’ i ‘Antlers’, segons The Hollywood Reporter.

Els films afectats per la interrupció de la producció inclouen: ‘The Little Mermaid’, protagonitzada per Halle Bailey (Grown-ish) en el paper principal, que anava a acomençar producció la setmana que ve a Londres, ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, ‘Home Alone’, ‘The Last Duel’ i ‘Nightmare Alley’, així com ‘Peter Pan & Wendy’ i ‘Shrunk’, ambdós en preproducció.

“Si bé no hi havia casos confirmats de Covid-19 en les nostres produccions, després de considerar l’entorn actual i els millors interessos del repartiment i equip, hem pres la decisió de parar la producció d’algunes de les nostres pel·lícules live-action per a un temps curt”, va dir Disney en un comunicat. “Continuarem avaluant la situació i reiniciarem tant avaiat com sigui possible”.

Hi ha molts estudis que s’han vist afectats per la situació i han parat producció, entre les produccions afectades es troben ‘The Falcon and the Winter Soldier’, ‘Mission: Impossible 7’, la setena temporada de ‘The Flash’ i la segona temporada de ‘The Morning Show’ de Apple TV, és la aturada més gran en quant a produccions per culpa del brot del Covid-19.

Molts dels grans Festivals importants també s’han posposat o cancel·lat, degut també a la por a contagis i aquest són WonderCon, E3, ‘South By Southwest i el 19è Annual Tribecca Film Festival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada