Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 30 de març del 2020

'Josh Brolin & Cable'.


Segons ComicBook.com, Josh Brolin ha expressat el seu interès en tornar a interpretar a Cable, tot i que el seu paper de Thanos i el personatge aparegut a ‘Deadpool 2’ ara coexisteixen dins del MCU gràcies a la compra de 20th Century Fox per part de Disney, en que la primera posseïa els drets d’explotació.


El creador de còmics Rob Liefeld va revelar la notícia i li va dir al mitjà: “Josh vol ser Cable novament més aviat que tard. Té ganes de tornar a ser Cable. Li agradava ser Cable. Em va dir que compren quan estimat és el seu paper de Thanos, però no s’assembla completament a Josh Brolin”.

“Aquestes són les pròpies paraules de Josh Brolin que em diuen, Rob Liefeld. Ell em va dir: “Rob quan vaig aparèixer com a Cable en ‘Deadpool 2’, el meu telèfon va sonar”. Va canviar tot per ell i òbviament, Josh rebrà algun premi per la seva carrera en algun moment. El noi és sols un dels nostres millors actors”, va afegir Liefeld.

Dirigit per David Leitch, ‘Deadpool 2’, Ryan Reynolds repeteix el seu paper com a Mercenari Bocamoll, al costat de Zazie Beetz (Atlanta) com la mutant manipuladora de la sort Domino i Josh Brolin com a Cable, el viatger del temps fill del X-Men Cyclops. Jack Kesy (The Strain, Baywatch) interpreta a Black Tom, amb l’actriu japonesa Shioli Kutsuna i Julian Dennison (Hunt for the Wilderpeople) interpretant a Yukio i Firefist.

Altres estrelles retornen del primer film, incloent a Leslie Uggams com a Blind Al, Morena Baccarin com a Vanessa, Brianna Hildebrand com a Negasonic Teenage Warhead i Stefan Kapicic com la veu de Colossus. La seqüela va estar escrita per Rhett Reese, Paul Wernick i Ryan Reynolds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada