Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 17 de març del 2020

'Black Widow'.


Des de Variety ens informen que finalment ‘Black Widow’ protagonitzada per Scarlett Johansson s’ha endarrerit. Originalment, el film s’havia d’estrenar el pròxim 01 de Maig. El film és l’últim en afegir-se a la llista de films que es posposa la seva estrena, entre els que es troben: ‘Mulan’, ‘The New Mutants’ i ‘Antlers’, degut a la pandèmia.

Scarlett Johansson torna com a Natasha Romanoff, una espia i assassina que va créixer essent entrenada pel KGB abans de separar-se i ser captada per a convertir-se en Agent of SHIELD i després un Avenger. El film transcorrerà després dels esdeveniments de ‘Civil War’, però abans dels successos de ‘Infinity War’.

‘Black Widow’ també compta en el seu repartiment amb David Harbour (‘Stranger Things’, ‘Hellboy’) interpretant a Alexei anomenat The Red Guardian, Florence Pugh (‘Fighting with My Family’) com a Yelena Belova, la guanyadora d’un guardó de l’academia l’actriu Rachel Weiz (‘The Favourite’) és Melina i O-T Fagbenle (‘The Handmaid’s Tale’) com a Mason.

El film està dirigit per Cate Shortland (‘Lore’) a partir d’un guió escrit per Jac Schaeffer (‘The Hustle’) i arribarà als cinemes el proper 01 de Maig de 2020 a USA, a casa nostre un dia abans, el 30 d’Abril de 2020.

*A continuació us deixo els últims cartells promocionals que han sortit avui mateix...










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada