Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 27 de març del 2020

'Furiosa'.


Han passat cinc anys des de que ‘Mad Max: Fury Road’ esclates a la taquilla i en els Oscar. Després d’anys desenvolupant i problemes legals en la forma d’un spin-off centrat en Furiosa de Charlize Theron, sembla a ser que el progres finalment pot estar en marxa, ja que el director George Miller està fixant-se en Anya Taylor-Joy (The New Mutants) per a un aper en el film, segons Variety.


Amb molts d’estudis que lluiten amb el desenvolupament i la llista d’estrenes degut a la pandèmia mundial de COVID-19, una gran part dels executius i cineastes no esperen que les coses tornin a la normalitat durant varies setmanes, però alguns estan fent vídeo trucades i reunions telefòniques amb l’esperança de donar llum verda als nous projectes en els pròxim 12 mesos. Miller és un d’aquests directors que es reuneixen amb estrelles, concretament Taylor-Joy, pel tant esperat spin-off de Furiosa, que espera començar producció el pròxim any, prenent audicions a través de Skype i trucades telefòniques.

‘Mad Max: Fury Road’, que es va estrenar el Maig de 2015, és la història de Max Rockatansky, interpretat en aquesta ocasió per Tom Hardy (Inception, The Dark Knight Rises, Venom & Venom 2). Dintre d’aquest món de foc i sang existeixen dos rebels a la fuga que podrien restablir l’ordre. Està Max (Hardy), un home d’acció i un home de poques paraules, que busca tranquil·litat després de la pèrdua de la seva esposa i fill després del caos i Furiosa (Charlize Theron), una dona d’acció i una dona qui creu que el seu camí cap a la supervivència pot aconseguir-se si aconsegueix creuar el desert de retorn a la seva terra natal. Una preqüela de Mad Max podria mostrar-nos la seva vida a ‘The Green Place’ abans de que ella comences a treballar per Immortan Joe.

‘Mad Max: Fury Road’ també va estar protagonitzada per Nichols Hoult (Warm Bodies, X-Men: Days of Future Past), Hugh Keays-Byrne (Mad Max, Sleeping Beauty), Nathan Jones (Conan the Barbarian, Troy), Zoe Kravitz (Divergent, X-Men: First Class), Riley Keough (The Runaways, Magic Mike) i Rosie Huntington-Whiteley (Transformers: Age of Extinction).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada