Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 de març del 2020

'Bermuda'.

El director Scott Derrickson (DoctorStrange) s’uneix amb Chris Evans (Captain America MCU, Knives Out), en el thriller ‘Bermuda’. Derrickson estava associat com a director de la segona entrega del bruixot del MCU, ‘Doctor Strange in the Multivers of Madness’, però finalment va abandonar les tasques de direcció quedant-se tant sols com a productor. Però per coses del destí, l’ara director de la seqüela de Doctor Strange, Sam Raimi, va estar vincular al projecte de ‘Bermuda’.


The HollywoodReporter, no dona moltes pistes sobre l’argument del film, tant sols es sap que la història girarà al voltant del Triangle de les Bermudes. Doug Miro i Carlo Bernard va escriure el guió original, que Derrickson i el seu company d’escriptura C. Robert Cargill reescriuran.

Evans continua ocupat després d’acomiadar-se com a Captain America a ‘Avengers: Engame’. L’hem pogut veure recentment al film nominat per l’academia, ‘Knives Out’, i actualment està filmant per a televisió ‘Defending Job’. Encara li està donant voltes a un paper per al pròxim remake de ‘Little Shop of Horrors’.

Derrickson va dirigir els èxits de terror ‘The Exorcism of Emily Rose’ i ‘Sinister’, així com el remake de ‘The Day the Earth Stood Still’. Actualment està vinculat per a dirigir ‘When Gravity Falls’ i ‘Two Eyes Staring’.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada