Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 17 de març del 2020

'Damon Lindelof'.


Aquesta notícia se m’havia quedat en el calaix des del divendres, amb tantes noticies que van sortir i encara surten de les productores i companyies cancel·lant o posposant produccions. Doncs des de Fandom, ens diuen que l’aclamat creador de la sèrie ‘Watchmen’ per a la HBO, Damon Lindelof, ha posat la seva mirada a un gran projecte en potència. Parlant amb el lloc web, Lindelof ha revelat que definitivament està interessat en treballar en un projecte del MCU perquè està impressionat amb la direcció experimental que està agafant actualment la franquícia. Es per això que li agradaria fer un projecte del MCU, particularment algo com la pròxima sèrie de Marvel Studios a Disney+, ‘WandaVision’.

“Crec que fer quelcom amb l’univers Marvel, en qualsevol part del Univers Marvel, seria realment potencialment emocionant per a mi, especialment a mesura que comença a ser una mica més experimental”, va dir Lindelof. “Algunes de les coses que he vist per a ‘WandaVision’, per exemple, simplement em dona la sensació, de “Ok, ara estem arribant a algun lloc”. Particularment en un espai de televisió”.

A més, Lindelof, qui també es conegut per produir les últimes pel·líucles de ‘Star Trek’, també havia expressat el seu interès en fer un projecte de ‘Star Wars’ en el futur on tot ja s’hauria arreglat amb el seu amic i col·laborador durant molt de temps J.J. Abrams. “I, en algun moment, però certament no en el futur immediat, sento que m’agradaria fer algo en l’univers de ‘Star Wars’. Potser dintre d’una dècada, quan ja no em culpin per arruïnar-lo. Això seria divertit”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada