Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 de març del 2020

'Untitled Marvel Film'.


Segons The Wrap Sony ha dut a Roberto Orci (The Amazing Spider-Man 2, Star Trek Into Darkness) per escriure un film de Marvel encara sense nom. Tot i que es pugui pensar ràpidament que el projecte es connecta amb els films actuals de Spider-Man/Venom, el mitjà informa que el nou personatge procedirà d’un racó diferent de l’univers Marvel al que Sony te accés actualment.

Òbviament, això significa que els detalls es mantenen en secret per ara. Per ara, el que sabem és que Sony posseeix les següents propietats de Marvel Còmics: Nightwatch, Silk, Silver & Black; així com de Spider-Man, Venom, Morbius i Kraven the Hunter.

Sony ha intentat durant molt de temps crear el seu propi Spider-Verse presentant The Sinister Six. De fet, Orci va estar involucrat en la preparació d’un film de Sinister Six, després de co-escriure ‘The Amazing Spider-Man 2’. Per suposat, quan el film protagonitzada per Andrew Garfield i Emma Stone, no va donar els seus fruits, Sony es va allunyar dels seus plans i va unir forces amb Marvel per a reiniciar Spidey al MCU.

El vicepresident executiu Palak Patel està supervisant aquest nou projecte per a Sony.

Actualment, Sony te dos films de Marvel per estrenar: una és ‘Morbius’ dirigida per Daniel Espinosa i protagonitzada per Jared Leto i que s’estrena el pròxim 31 de juliol, i en producció ‘Venom 2’ dirigida per Andy Serkis i protagonitzada de nou per Tom Hardy, Michelle Williams i amb Woody Harrelson com a Cletus Kasady, aquest últim està programat per al 02 d’Octubre a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada