Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 13 de març del 2020

'Spider-Man 3'.


Hi ha hagut molta anticipació per a la tercera entrega de la franquícia ‘Spider-Man’ protagonitzada per Tom Holland, des de la renovació de l’acord entre Marvel Studios i Sony Pictures i l’actor de 23 anys ha confirmat que la producció del projecte està programada per començar el mes de juliol. (des de IGN)

Mentre promocionava el seu nou film de Pixar, en el que ha participat posant veu a un dels personatges principals Ian Lightfoot, amb The Philippine Daily Inquirer, Holland es va assegurar de que no se li escapes cap Spoiler com havia succeït en les anteriors entregues de Spider-Man, però va dir que el guió és “absolutament boig” i que el film comptarà de nou amb el personatge de Zendaya (Euphoria) com a MJ.

Holland tornarà a interpretar al personatge principal del film, Peter Parker/Spider-Man, i queda per veure a quins enemics s’enfronta en aquesta tercera entrega de les aventures del “trepamuros”. Tot i que, vist el final de ‘Far From Home’, qualsevol enemic de la llarga llista que te en els còmics podria aparèixer. El Spider-Man de Holland podria aparèixer en un altre film (s’especula també a ‘Venom2’) de Marvel Studios segons el nou acord.

‘Spider-Man 3’ té fixada la data d’estrena per al pròxim 16 de juliol de 2021, afegint oficialment un altre film a la llarga llista d’estrenes de la Fase 4. La data d’estrena la posa directament en competència amb ‘Mission: Impossible 7’, que s’estrena el 23 de juliol de 2021. El mateix any s’estrena ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ el 12 de Febrer 2021, ‘Doctor Strange in the Multivers of Madness’ que s’estrena el 07 de Maig de 2021 i ‘Thor: Love and Thunder’ que s’estrena el 05 de Novembre de 2021. Fent que el 2021 sigui el primer any en que s’estrenen quatre films del MCU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada