Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 27 de març del 2020

'Genius: Aretha'.


Just a temps per a celebrar el que hauria estat el 78è aniversari de Aretha Franklin, National Geographic ha donat a conèixer el primer cop d’ull a ‘Genius: Aretha’, la tercera entrega de l’aclamada sèrie biogràfica antològica i ha anunciat quatre noves estrelles que s’uneixen la llista (Des de Deadline).

El repartiment s’està expandint amb les incorporacions de Tip “T.I.” Harris (Ant-Man and the Wasp), Antonique Smith (Luke Cage) i Tina Fears en papers recurrents, així com Ethan Henry (Bloodline) en un paper protagonista convidat en la sèrie produïda per Imagine Television i Fox 21 TV Studios amb Cynthia Erivo (Widows) com la Reina del Soul.

Harris està llest per a protagonitzar com el dissenyador de moda Ken Cunningham, un emprenedor socialment conscient i fet a si mateix que està intrigat per Franklin i el seu talent, i es va apropar a Franklin per invertir en el seu negoci amb seu a Harlem. Cunningham eventualment es convertia en el seu gerent del camí per un temps i el seu amant, a la que va donar llum al seu fill petit Kecalf l’any 1970.

Smith ha signat per representar a Barbara Franklin, la mare de Aretha i l’esposa amorosa i devota del Pastor C.L. Franklin, que està compromès amb la seva fe i busca personificar la imatge de la esposa descrita en la bíblia, que quedarà aixafada per la revelació de les transgressions del seu espòs.

Fears interpretarà a Clara Ward, intèrpret principal del destacat grup de Gospel Clara Ward Singers i recorrerà el circuit de renaixement amb C.L. Franklin. Henry es convertirà en estrella convidada com a Martin Luther King Jr., qui va ser aprenent de C.L. Franklin, però considera que Aretha és una associada més útil i genera ressentiment entre C.L. i la seva filla.

‘Genius: Aretha’ estarà protagonitzada per la nominada al Oscar Cynthia Erivo (Harriet, The Outsider) com a Aretha Franklin, Courtney B. Vance (American Crime Story) com a C.L. Franklin, David Cross (Arrested Development) com a Jerry Wexler, Malcolm Barrett (Timeless) com a Ted White, Patrice Convington com a Erma Franklin, Kimberly Hebert Gregory (Vice Principals) com a Ruth Bowen i Rebecca Naomi Jones (Someone Great) com a Carolyn Franklin.

La tercera entrega de Genius serà la primera mini sèrie amb guió definitiu sobre la vida de l’aclamada Reina del Soul, morta als 76 anys a l’Agost de 2018. La producció comptarà amb moltes de les gravacions més grans de Aretha Franklin i cançons exitoses de el seu complet catàleg de Warner Music, que inclou “I Never Loved a Man (The Way I Love You)”, “Chain of Fools”, i “Baby I Love You”. A més, la sèrie presentarà les interpretacions de Franklin de “I Knew You Were Waiting for Me”, “Freeway of Love” i “Sisters Are Doin’ It for Themselves”.

Suzan-Lori Parks, dramaturga guanyadora del Premi Pulitzer per Topdog/Underdog, serà productora executiva i showrunner de ‘Genius: Aretha Franklin. Fox 21 Television Studios (The Assassination of Gianni Versace, The People v OJ Simpson) també tornarà per a produir la pròxima entrega.

National Geographic va estrenar la primera temporada de Genius el 2017, protagonitzada per Geoffrey Rush com el brillant científic Albert Einstein, que va obtindré 10 nominacions als Emmy, incloses les sèries limitades destacades, així com les nominacions als Globus d’Or i SAG de Rush. La següent temporada, ‘Genius: Picasso’, que va estar protagonitzada per Antonio Banderas com el principal pintor Espanyol, i va coincidir en gran part del èxit del seu predecessor, obtenint set nominacions als Emmy, i dues victòries, així com nominacions als Globus d’Or i al Premi SAG per a Banderas.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada