Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 17 de març del 2020

'Final Destination reboot'.


Ja ha passat més d’un any des de que els fans coneguessin la notícia d’un reboot de la franquícia ‘Final Destination’, amb els escriptors de 'Saw', Patrick Melton i Marcus Dunstan, els quals van signar el Gener de l'any passat per escriure la pròxima entrega. Ara el creador Jeffrey Reddick i el productor Craig Perry han donat detalls sobre el nou film. (Des de JoBlo)


Reddick sent que descriure la pròxima entrega com un reboot “provablement sigui una paraula massa forta”, ja que dona la connotació de que els cineastes “ho canviaran tot”, però assegura que definitivament és un film de ‘Final Destination’.

“El concepte darrera d’això és únic”, descriu Reddick. “Craig és el mestre de crear inicis bojos i escenes”. M’ha explicar un parell de coses que succeeixen en aquest i serà molt divertit. No es sentirà com un film de ‘Final Destination’ per a fer diners”.

Perry va revelar que el film jugarà amb ser ambientada en el món dels socorristes, inclosos els tècnics d’emergències mediques, bombers i policies, aquells que “breguen amb la mort en primera línia tots els dies i prenen decisions que poden fer que les persones visquin o morin”, a més de la provocació de que el públic mai “tornarà a mirar una porta giratòria de la mateixa manera”.

“Confiem en el seu bon judici, experiència i comportament tranquil”, va dir Perry. “Llavors, Perquè no posar a aquestes persones en la situació de malson on cada elecció pot provocar la vida o la mort, però ara per si mateixes? Estem pensant que el món podria ser una forma interessant de arribar a un film de ‘Final Destination’, i una que també pot generar escenaris únics d’una manera molt creïble”.

La franquícia, que va començar l’any 2000 amb un guió escrit originalment per a la sèrie sobrenatural de Fox ‘The X-Files’, seguia un nou grup de joves adolescents que escapen per poc d’una mort esgarrifant quan un té una premonició del esdeveniment, tant sols per a que la Mort els segueixi i reclami les seves animes de maneres horribles i úniques, des de gotes de te en un monitor d’un ordinador fins una clau perduda en una línia de producció.

La franquícia composta per cinc films, sempre va ser rebuda per critiques dispars per part dels crítics, els quals van elogiar constantment les seqüencies i els conceptes de la mort, mentre criticaven amb freqüència els diàlegs mal escrits i l’argument premonitori dels films. Tot i això, la saga sempre va ser un èxit entre el públic, i cada film va demostrar ser èxits comercials i va recaptar quasi $700M ($666.766.477) en el transcurs d’onze anys i cinc films.

La sisena entrega de la saga ha estat discutida durant molt de temps, donat el sorprenent èxit crític de la cinquena entrega i el gran èxit financer dels últims dos films, però l’endarreriment en el desenvolupament i la falta aparent de iniciativa de l’estudi, han mantingut als fans a l’espera de quan tornaria la franquícia a la gran pantalla.

Melton i Dunstan es van unir a la franquícia de llarga durada ‘Saw’, començant a partir de la quarta entrega i fins a la setena i última entrega de la franquícia original, i també són coneguts per haver escrit el film de terror i monstres de 2012 ‘Piranha 3DD’, la seqüela comercial i la que va despertar menys entusiasme del film de 2010 ‘Piranha’.

Comparativa del pressupost dels films vs el que van guanyar:

*Final Destination  -Budget $23M  -Box Office $112.880.294

*Final Destination 2 -Budget $26M   -Box Office   $90.941.129

*Final Destination 3 -Budget $25M   -Box Office  $118.890.272

*The Final Destination -Budget $40M  -Box Office $186.167.139

*Final Destination 5  -Budget $40M -Box Office $157.887.643

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada