Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 de març del 2020

'Antebellum'.

Lionsgate a publicat l’avanç del seu pròxim film de terror del debut com a director de Gerard Bush i Christopher Renz, ‘Antebellum’, oferint-nos una millor idea de com serà el personatge de Janelle Monáe, ja que el destí l’escull per a salvar el nostre passat. Produïda pel productor de ‘Get Out’ i ‘Us’, QC Entertaiment, el film està previst que arribi als cinemes el pròxim 24 d’Abril de 2020. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


‘Antebellum’, segueix la història de l’exitosa autora Veronica Henley (Janelle Monáe), qui es troba atrapada en una realitat horrible i ha de descobrir el misteri al·lucinant abans de que sigui massa tard.

El film està protagonitzat per Janelle Monáe (Hidden Figures), Kiersey Clemons (Sweetheart), Gabourey Sidibe (Precious, American Horror Story), Jena Malone (The Hunger Games Triology, The Neon Demon), Eric Lange (Narcos), Jack Huston (Ben-Hur), Tongayi Chirisa (Crusoe), Marque Richardson, Rob Aramayo i Lily Cowles.

‘Antebellum’ serà la presentació com a escriptor i el debut en la direcció de Gerard Bush i Christopher Renz o Bush+Renz, coneguts per dirigir la brutalitat policial viral PSA titulada ‘Against the Wall’, protagonitzada per Michael B. Jordan, Danny Glover i Michael K. Williams. Ray Mansfield i Sean McKittrick de QC Entertaiment en seran productors al costat de Zev Foreman (Dallas Buyers Club) i Lezlie Wills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada