Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 de març del 2020

'Now You See Me 3'.


Han passat quasi quatre anys des de que el públic va veure per últim cop la franquícia  del thriller de atracaments ‘Now You See Me’ en la pantalla gran amb la seqüela de 2016, i tot i que diversos informes aquell any sobre el desenvolupament d’una tercera entrega, des de llavors no s’ha anunciat el seu progres. Comingsoon.net va tenir la oportunitat de parlar amb l’estrella de la saga Jesse Eisenberg (Resistence, Zombieland Double Tap) per a discutir les possibilitats de una seqüela i el desenvolupament del seu personatge en ambdós films.

Mentre discutíem sobre els seus últims films ‘Resistence’ i ‘Vivarium’, li van preguntar (des de Comingsoon.net) a Eisenberg si havia escoltat notícies sobre algun moviment en la tant esperada tercera entrega en la sèrie d’atracaments, i per a consternació dels fans, l’actor de 36 anys no va confirmar ni ell ni els seus companys han sentit res al respecte.

“Escolto ocasionalment dels meus amics, els altres actors en els films, que ‘Oh, he escoltat quelcom’ i dic ‘En serio? Que has escoltat?’, però tot el que tenim és ‘Oh, he escoltat que encara estan treballant en això’”, va revelar Eisenberg. “No he escoltat res, em pregunto quin és l’estat de limitacions d’aquesta mena de coses, perquè potser si passa el temps suficient, podria haver un interès més baix en el film”.

L’actor, qui interpreta al ostensible líder i al il·lusionista quelcom arrogant J. Daniel Atlas, va assegurar que tornaria feliç a la saga si s’arriba a realitzar un desenvolupament d’una tercera entrega, descrivint-los com “films divertits a fer” i dient que ell i els seus companys de repartiment tots “van estimar” treballar en ambdós films.

“Simplement estimo el meu personatge, tinc que ajudar a crear el meu personatge”, va comentar Eisenberg. “Per al primer film, hi havia una espècie de model del personatge, així que vaig dir que volia interpretar a aquest mag brillant però arrogant, perquè es algo molt divertit de fer”. Com algú que és més un artista tímid, poder interpretar a un artista tant descarat va ser lo millor, psicològicament, per mi”.

La franquícia, que va començar el 2013 amb ‘Now You See Me’, segueix a un grup de mags il·lusionistes anomenats The Four Horseman mentre viatgen pel món per a realitzar robatoris i atracaments a bancs durant els seus espectacles per a fer justícia a aquells que utilitzen els seus diners per mitjans inapropiats. El debut va comptar amb el següent repartiment: Esienberg, Woody Harrelson (Zombieland: Double Tap), Isla Fisher (Arrested Development), Dave Franco (6 Underground), Mark Ruffalo (MCU franchise), Michael Caine (Tenet) i Morgan Freeman (Angel Has Fallen), i va ser un èxit de taquilla, recaptant $351.723.989 en tot el món amb un pressupost de $75M.

‘Now You See Me 2’, que va arribar als cinemes el 2016, va veure el grup obligat a fugir després de ser exposat per l’autor intel·lectual Walter Mabry (Daniel Raddclife -Harry Potter Saga-) i ajudar-lo a realitzar un treball robant un valuós chip de dades. La seqüela va canviar a Fisher per Caplan, ja que la primera estava embarassada quan es va iniciar la producció i va ser un èxit semblant en la taquilla, recaptant $334.897.606, però costant algo més uns $90M.

Les informacions d’una tercera entrega van començar abans de l’estrena de la seqüela, amb el CEO de Lionsgate, Jon Feltheimer, afirmant que la planificació primerenca estava en marxa i les informacions indicant que Caplan i Fisher estaven en converses per a repetir els seus papers, mentre que Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame) estava en converses per a un paper desconegut, presumiblement antagònic. També es va informar que Jon M. Chu (In the Heights) havia signat per a dirigir la tercera entrega després de dirigir el segon film, però no s’ha revelat cap notícia en els anys posteriors.

*Un apunt meu particular, si busques informació a IMDb de ‘Now You See Me 3’ el director associat és David Gould que a la vegada fa de guionista amb Gavin James, Neil Widener i amb Ed Solomon encarregat aquest últim de elaborar la història.

Eisenberg el podrem veure en el pròxim film biogràfic de guerra ‘Resistence’, en la que interpreta al lluitador de la Resistència jueva francesa i al mim icònic Marcel Marceau, que arribarà en cinemes seleccionats i plataformes digitals a partir del 27 de Març i en el thriller de ciència ficció ‘Vivarium’, en el que es reuneix amb el coprotagonista de ‘The Art of Self-Defense’, Imogen Poots, i està programat per arribar als cinemes seleccionats i plataformes digitals també el 27 de Març.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada