Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 14 de març del 2020

‘True History of the Kelly Gang’.

Després de debutar el thriller d’un grup criminal en el Toronto International Film Festival el passat Setembre, IFC Films ha presentat el primer avenç de ‘True History of the Kelly Gang’, destacant a George Mackay (1917) en el paper principal com un dels bandolers més emblemàtics de la història de Austràlia. A continuació podeu veure el tràiler...

          


Basat en la novel·la del mateix nom del 2000, de Peter Carey, el film explica la història del llegendari proscrit Ned Kelly (Mackay) mentre lidera una banda de guerrers rebels per causar estralls als seus opresors en aquest thriller occidental valent i veraç.

Mackay, qui va protagonitzar l’èpica de guerra nominat al Oscar, ‘1917’, lidera un repartiment que inclou al guanyador del Oscar Rusell Crowe (The Nice Guys), Nicholas Hoult (Dark Phoenix), Essie Davis (The Babadook), Sean Keenan (Puberty Blues), Jacob Collins-Levy (The White Princess), Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit), Charlie Hunnam (The Irishman) i Claudia Karvan (Newton’s Law).

Justin Kurzel (Assassin’s Creed) ha estat desenvolupant el guió durant quatre anys, començant poc després de la finalització de l’adaptació de la franquícia de jocs de Ubisoft, i està dirigint el guió de ‘Berlin Syndrome’s Shaun Grant’.

‘True History of the Kelly Gang’, té fixada la data d’estrena el pròxim 24 d’Abril a New York, seguit de l’estre a Los Angeles el 01 de Maig i a partir del 08 de Maig en digital i sota demanda. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada