Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 31 de març del 2020

'Hobbs & Shaw sequel'.


Després de recaptar $759.056.935 a nivell global l’estiu passat, va ser qüestió de temps abans de que universal donés llum verda a una seqüela de ‘Hobbs & Shaw’, el spin-off de la saga ‘Fast & Furious’, protagonitzat per Dwayne Johnson i Jason Statham i el primer ha revelat que actualment s’està desenvolupant el projecte. (Des de Screen Rant).

En una sessió de preguntes i respostes en viu a Instagram, The Rock va confirmar que, en mig de la seva atapeïda agenda, aviat podria ocupar-se encara més amb un altre entrega de l’exitosa sèrie spin-off.

“Estem desenvolupant ara el pròxim film, el pròxim film [de Hobbs & Shaw], i estic força encantat amb això...Sols tinc que descobrir la creativitat en aquest moment i la direcció que prendrem”, va dir Johsnon.

Donades les critiques generalment positives del film i la gran taquilla, s’esperava que els fans veiessin un altre episodi del film d’espionatge d’acció i amb el guionista Chris Morgan i el director David Leitch deixant múltiples fils per el possible futur, inclosa la identitat de ‘Jefe’ Brixton (Idris Elba). Segons els informes Leitch i Morgan volien a Keanu Reeves (John Wick) per el paper de la corporació Eteon, pel que si es fes un guió a temps per una escletxa en la agenda de Reeves entre els pròxims films de John Wick i Matrix, els fans podrien esperar un personatge de contraposició per l’heroi d’acció revitalitzat.

A més de Dwayne Johnson i Jason Statham, Vanessa Kirby (The Crow), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Eddie Marsan i Idris Elba (The Dark Tower, Avengers: Infinity War) protagonitzen.

Dirigida per David Leitch (Deadpool 2), el film segueix l’agent del servei de Seguretat Diplomàtica Luke Hobbs (Dwayne Johnson) i l’assassí Deckard Shaw (Jason Statham). El spin-off presenta un guió de Chris Morgan, qui ha treballat en la franquícia de ‘Fast & Furious’, des de ‘Tokyo Drift’ el 2006.

Des de l’imponent home de la llei Hobbs (Johnson, un agent leial del Servei de Seguretat Diplomàtica de Estats Units, i el marginat sense llei Shaw (Statham), un ex operatiu de la elit militar britànica, que es van enfrontar per primer cop a ‘Furious 7’ en el 2015, el duo ha intercanviat conversacions i cops al cos ja que han intentat derrotar-se mútuament. Però quan l’anarquista cibernèticament millorat Brixton (Idris Elba) pren el control d’un insidiós bio amenaça que podria alterar a la humanitat per sempre i superar a una brillant i valenta agent del MI6 (Vanessa Kirby), que resulta ser la germana de Shaw. Aquests dos enemics jurats hauran de associar-se per derrotar al únic tipus que podria ser més dolent que ells.

Les explosions de ‘Hobbs & Shaw’ obren una nova porta en el univers de Fast, ja que impulsa l’acció en tot el món, des de Los Angeles fins a Londres i des del erm tòxic de Chernobyl fins la exuberant bellesa de Samoa.

Johnson produeix al costat de Dany García i Hiram García a traves de Seven Bucks Productions. Statham, Neal H. Moritz per Original Film i Chris Morgan a través de la seva productora homònima també produeixen, amb Kelly McCormick, Steve Chasman, Amanda Lewis, Ainsley Davies i Ethan Smith són productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada