Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 13 de març del 2020

'Disney Films Delayed'.


Just quan semblava que ‘New Mutants’ tenia ja programada data d’estrena després de molts endarreriments per diversos motius, Disney ha anunciat que posposarà l’estrena de ‘New Mutants’, així com l’adaptació live-action de ‘Mulan’ i el film de terror dirigit per Keri Russell ‘Antlers’, que per ara es desconeixen les dates en que les traslladaran per tot l’enrenou del Covid-19, el qual ja ha mogut dates d’altres films que com sabíem ahir endarreria l’estrena de ‘F9’ fins el pròxim Abril del 2021. Tot des de TheWrap.

“Com sabeu, està essent una situació de ràpida evolució i voldria informar-los de que posposem l’estrena de ‘Mulan’, ‘The New Mutants’ i ‘Antlers’ per precaució”, va dir Disney en un comunicat. “Realment creiem en l’experiència cinematogràfica, i estem buscant noves dates potencials d’estrena dels films d’aquest 2020, que s’anunciaran en una data posterior.”


El trio de films de Disney s’uneix als films posposats d’altres estudis, com Paramount Pictures ha fet amb ‘A Quiet Place II’, ‘The Lovebirds’ i ‘Blue Story’, i el mateix Universal Pictures amb ‘F9’ i MGM i Universal que ja la setmana passada endarrerien ‘No Time to Die’ d’Abril a Novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada