Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 24 de març del 2020

'Bruceploitation Blu-ray'.


Des de The Film Detective, una xarxa líder de transmissió materials clàssics en streaming i arxiu de films clàssics restaurats per als talla cables d’avui, ha anunciat la edició del 40 aniversari del clàssic de culte ‘Fist of Fear, Touch of Death’ en un set especial per a col·leccionistes. Presentat per primer cop l’any 1980 pel veterà distribuïdor i productor Terry Levene i el director Matthew Mallinson, el ‘Fist of Fear, Touch of Death’ ple d’acció, es va estrenar com una de les peces finals de la era de Bruceploitation.

Un subgènere del cinema de la dècada dels 70’s, Bruceploitation es va agafar al èxit de la taquilla del llegat de Bruce Lee després de la prematura mort de l’estrella l’any 1973, utilitzant imatges similars de Lee i arxius de la llegenda. Esculpint un nínxol en el mercat de grindhouse, Bruceploitation no sols va atraure a fans de l’època, sinó que ha generat un estat de culte en els últims anys.

Fidel a la moda Bruceploitation, ‘Fist of Fear, Touch of Death’ presenta escenes de combat al·lucinants que els espectadors tindran que veure per creure, col·locant el Campionat Mundial de Karate de 1979 en el centre del escenari, on artistes marcials intenten eliminar la competència i reclamar el títol de “successor del llegat de Bruce Lee”.

Utilitzant entrevistes d’estil fals en el film, organitzades pel nominat al Premi de l’acadèmia Adolfo César, els mestres de les arts marcials Fred Williamson i Ron Van Clief, entre d’altres, emergeixen de tots els racons del món de les arts marcials per donar la seva opinió sobre si algun competidor pot ser considerat digne del llegat de Bruce Lee.

El propi Lee rep la major facturació en el film, apareixent en un material d’arxiu denominat “The Bruce Lee Story”, una crònica dels primers anys de Lee parcialment extret del film de 1957, ‘Thunderstorm’. En el film, un moviment de Kung Fu conegut com el “Toc de la Mort”, envolta la mort prematura de Lee en un misteri, abans de tornar al Campionat Mundial de Karate per veure al nou vencedor reclamar el títol.

L’estrella del film, Fred Williamson, va dir: “Mai va ser un film seriós d’arts marcials. És una comèdia i una sàtira...una mala pel·lícula que va ser bona. Perquè va ser bona? Va ser entretingut, que és, després de tot, perquè fas una pel·lícula”.

Phil Hopkins, fundador de The Film Detective, va dir: “Estem entusiasmats de donar-li a ‘Fist of Fear, Touch of Death’, la restauració que mereix en honor al seu 40 aniversari. Els fans del recent homenatge de Quentin Tarantino en la Edat d’Or de Hollywood, ‘Once Upon a Time in Hollywood’, segurament apreciaran aquest clàssic i les noves característiques especials mai vistes abans”.

Una sensació d’entrada en un circuit al 1980, aquest set especial de col·leccionista del 40 aniversari està garantitzat per colpejar a l’audiència, amb un estoig roig sang, Blu-ray i una impressionant restauració en 4K del negatiu de càmera original de 35 mm sota llicència exlusiva dels productors originals del film a Aquarius Releasing, Inc.

Característiques Especials Exclusives: Les estrelles Fred Williamson i Ron Van Clief es reuneixen per ser entrevistats, produïts magistralment per el fundador de Prince Henry Entertaiment Group, Frazier Prince; i el productor Terry Levene, el director Matthew Mallinson i el guionista Ron Harvey donen la seva versió darrera de les càmeres del film en noves entrevistes realitzades pel productor i editor Jim Markovic com a part d’un llargmetratge exclusiu de 30 minuts, això és Bruceploitation, per Daniel Griffith de Ballyhoo Motion Pictures. Les copies de Blu-ray de edició limitada comptarà amb un llibret especial de notes escrites per Justin Decloux i Will Sloan, presentadors del podcast The Important Cinema Club.

‘Fist of Fear, Touch of Death’ estarà disponible per a comprar a partir del 31 de Març en un Blu-ray d’edició limitada ($24,99) o en DVD ($19,99). Amb una edició limitada de tant sols 1.500 Blu-ray, aquest acord exclusiu no durarà molt. Els fans poden assegurar-se una copia fent una comanda anticipada, a partir del 03 de Març.

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada