Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 17 de març del 2020

'The Matrix 4'.


Després de continuar amb la producció durant quasi dues setmanes, finalment ‘The Matrix 4’ ha hagut de parar producció ja que finalment Warner Bros. ho ha decidit tal com ja han fet altres estudis i també havia hagut de fer el mateix amb ‘The Batman’, segons Variety.

La producció del film s’havia traslladat de San Francisco a Berlin i estava planejant filmar aquesta setmana en un escenari sonor, on es va informar anteriorment que estaven prenent precaucions per a garantir que el virus no afectes a la producció, però amb Donald Trump promovent prohibicions de viatge, les fonts informen de que els executius del estudi escullen endarrerir el rodatge indefinidament per a seguretat de tots els involucrats. Degut al seu gran pressupost i l’alt contingut en efectes especials, actualment no està clar si un endarreriment en la filmació afectarà la seva data d’estrena del 2021.

El guió ha estat co-escrit per Lana Wachowski amb Aleksander Hemon i David Mitchell, també estarà en la direcció. Els detalls del film no han estat revelats, tot i el final del film ‘The Matrix Revolutions’ al any 2003, tampoc deixen les coses gaire clares per on aniran.

‘The Matrix 4’ té fixada la data d’estrena per al pròxim 21 de Maig de 2021. La quarta entrega comptarà amb el següent repartiment: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss i Jada Pinkett Smith, repetint els seus icònics papers com a Neo, Trinity i Niobe. En el repartiment principal també hi podrem trobar a Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere i Yahya Abdul-Mateen II, de qui es diu que interpretarà a un jove Morpheus. També es va anunciar recentment que Lambert Wilson podria tornar a interpretar al dolent Merovingian.

Els tres films anteriors: The Matrix (1999) i $463.517.383 recaptats, The Matrix Reloaded (2003) i $742.128.461 recaptats i The Matrix Revolutions (2003) i $427.343.298 recaptats, van recaptar un total de $1.632.989.142. ‘The Matrix Revolutions’ va ser el primer film que es va estrenar simultàniament en tots els països a la mateixa hora.
‘The Matrix 4’ te prevista l’estrena el pròxim 21 de Maig de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada