Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 16 de març del 2020

'Jurassic World: Dominion'.


Universal Pictures ha decidit seguir l’exemple d’altres estudis com ara Disney i Paramount Pictures, i ha parat la producció de múltiples projectes en mig de les preocupacions per el Covid-19, inclosa la tercera entrega de la trilogia seqüela de Jurassic Park, ‘Jurassic World: Dominion, segons Deadline.

‘Dominion’, reuneix al trio protagonista original com Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum, amb els protagonistes de la trilogia seqüela Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, recentment va començar rodatge a Hawai a finals de Febrer i te data d’estrena per al Juny de 2021, però amb la producció que ara ha quedat suspesa, no està clar si la data d’estrena s’haurà d’endarrerir.

A més de ‘Jurassic World’, Universal també ha parat la producció del drama esportiu ‘Flint Strong’, protagonitzat per Ryan Destiny (Star) i Ice Cube (Fist Fight) i la comèdia per ara sense títol produïda per Jud Apatow i protagonitzada per Billy Eichner (The Lion King).

L’estudi va emetre una declaració assegurant que “l’estudi continua monitoritzant la situació de prop i prendrà una decisió sobre quan reiniciaran la producció en les pròximes setmanes”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada