Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 de març del 2020

'Chad Stahelski Project'.


Per primer cop des de que va fer el seu debut amb l’aclamat actor Keanu Reeves com a john Wick i dirigint la trilogia fins al moment, Chad Stahelski, està considerant activament un nou projecte del duo productor Brad Fuller i Andrew Form (A Quiet Place), segons Deadline.

El film, està escrit per Andre Nemec i Josh Appelbaum (Berverly Hills Cop IV), es descriu com un “gir d’alt concepte que captura l’esperit dels grans films de cotxes”, al temps que presenta una relació única en el centre de la història.

Form i Fuller produiran el projecte a través de la seva companyia Fully Formed Entertaiment al costat de Stahelski amb la seva companyia 87eleven Entertaiment, mentre que Nemec i Appelbaum produiran a través de la seva companyia Midnight Radio i la producció executiva anirà a càrrec de Jason Spitz de 87eleven.

El duo productor va fundar la seva companyia després de separar-se de Platinum Dunes de Michael Bay, i despreés varen produir l’èxit de terror ‘A Quiet Place’ i la seva esperada segona part, que arribarà als cinemes el pròxim 20 de Març. Els dos haurien treballat prèviament amb Bay als remakes de ‘Texas Chainsaw Massacre’ i ‘Amityville Horror’, així com en les franquícies de ‘Ouija’ i ‘Purge’.

Stahelski, anteriorment un doble i director de segona unitat, va fer el seu debut amb ‘John Wick’ el 2014 i després va dirigir les dues següents entregues de la saga, i actualment està en converses per a dirigir la quarta entrega que ja va rebre llum verda i està programada per al 21 de Maig de 2021. Va signar per desenvolupar un reboot de la franquícia ‘Highlander’ del 2017, amb plans de convertir-ho en una trilogia i recuperar la icònica música de Queen del film original, però no se n’ha parlat més en els anys posteriors. Tornaria al camp de la segona unitat amb la última entrega del DCEU, ‘Birds of Prey’.

Nemec i Applebaum van treballar junts prèviament amb el duo productor en la franquícia de ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’ i es van unir per escriure el guió del pròxim ‘Berverly Hills Cop IV’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada