Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 11 de març del 2020

'Edge of Tomorrow 2'.

Han passat ja més de cinc anys des de l’estrena de ‘Edge of Tomorrow’ de Warner Bros. Pictures, que va comptar amb critiques positives i va recaptar un total de $370,5M a nivell mundial. Des de llavors, el seu director Doug Liman ha estat desenvolupant la seva seqüela. Però degut al horari súper ocupat dels seus dos protagonistes, Tom Cruise i Emily Blunt, el projecte s’ha anat endarrerint. L’última actualització que consta es de fa més d’un any, quan Warner Bros. havia confirmat que ‘Edge of Tomorrow 2’ (titulada Live Die Repeat and Repeat) continua avançant amb la incorporació del escriptor Matthew Robinson.

En una recent entrevista amb IndieWire, Emily Blunt va parlar sobre el llarg desenvolupament de la seqüela, revelant que encara espera filmar la continuació quan arribi el moment adequat.

“Crec que hi ha una idea, que ell diu que és genial”, va dir Blunt. “I diu que aquest individu va entrar i va resoldre el cas. No sé com s’alinearan totes les estrelles per a que ho podem fer. Espero que ho facin.”

L’actriu de ‘A Quiet Place: Part II’, també va compartir que tot i l’entrenament físic que havia rebut per al primer film, li agradava filmar-la i està molt disposada a fer-ho de nou per a la possible seqüela. “Em va partir el cos per la meitat, però estaria disposada a fer-ho de nou per treballar amb aquests nois que estimo. Així que ja veurem.”

Blunt també va parlar en broma del fet que ella i Cruise, poguessin necessitar un rejoveniment digital quan arribi el moment adequat per a poder realitzar la continuació. “Tom i jo tindrem 70 anys abans de que en fem un altre”, va dir. “Es veurà una mica estrany. Tindrem que fer un flashforward real”. L’actriu va afegir amb un somriure: “Nosaltres serem com ‘Irishman’”, serà la versió de ‘Irishman’ de ‘Edge of Tomorrow’, qui sap? Espero poder parlar amb Doug al respecte [a l’estrena de ‘A Quiet Place: Part II’].

‘Edge of Tomorrow’ de Doug Liman, va recaptar uns $100,2M a la taquilla domèstica i uns altres $270,3M a nivell internacional, per un global de $370.541.256. Comptant amb un pressupost de $178M. El film també va comptar en el seu repartiment amb Bill Paxton, Noah Taylor, Kick Gurry, Dragomir Mrsic, Charlotte Riley, Jonas Armstrong, Franz Drameh, Masayoshi Haneda i Tony Way. El film es va basar en la aclamada novel·la ‘All You Need is Kill’ de Hiroshi Sakurazaka. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada