Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 23 de març del 2020

'The Willoughbys'.

Netflix ha publicat un avenç oficial de la pròxima adaptació cinematogràfica animada ‘The Willoughbys’, del director Kris Pearn, presentant a uns nens protagonistes del film mentre planejen una forma de acomiadar als seus terribles pares. Basat en l’aclamat llibre de l’autora guanyadora del Premi Newberry Lois Lowry, el film estarà disponible a la plataforma de streaming a partir del 22 d’Abril. A continuació podeu veure el tràiler...

          

          


A ‘The Willoughby’, convençuts de que seria millor criar-se ells sols, els nens de Willoughby estudien un pla astut per enviar als seus pares egoistes de vacances. Després, els quatre germans s’engresquen en la seva pròpia aventura d’alta volada per aprendre com adaptar els seus valors antiquats al món contemporani mentre intenten trobar el veritable significat de la família.

El film comptarà amb les veus de la nominada a un Grammy Alessia Cara com a Jane, Will Forte (Scoob!) com a Tim, Vincent Tong (Sausage Party)com a the Barnabys, Ricky Gervais (The Little Prince) com a Cat, Maya Rudolph (Big Hero 6, Connected) com a Nanny, Terry Crews (Cloudy With a Chance of Meatballs 2) com a Comander Melanoff, Martin Short (Frankenweenie) com el pare i Jane Krakowski (Open Season) com la mare.

‘The Willoughbys’, està escrit i dirigit per Kris Pearn (Cloudy With a Chance of Metballs 2). Està produït per Luke Carroll, Aaron L. Gilbert i Brenda Gilbert. El film és un llargmetratge d’animació CG altament estilitzat creat per BRON Animation.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada