Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 25 de març del 2020

'Survive'.

Quibi ha publicat el tràiler oficial de ‘Survive’, la pròxima sèrie de suspens del director Mark Pellington protagonitzada per Sophie Turner i Corey Hawkins com els únics supervivents d’un terrible accident aeri. Això marca el primer paper important de Turner a la televisió després de fer la seva última aparició com a Sansa Stark en la última temporada l’any passat de la guardonada sèrie ‘Game of Thrones’ de la HBO. A continuació podeu veure’n el tràiler i l’estrena de la sèrie a partir del 06 d’Abril...

          


Basada en la novel·la del autor Richard Abate, ‘Survive’ seguirà la història de Jane el qual el seu avió s’estrella en una remota muntanya coberta de neu i ella, juntament amb Paul, el únic supervivent que queda han de sortir de les restes i lluitar per les seves vides. Junts s’embarcaran en un viatge punyent allà fora la naturalesa, lluitant contra condicions brutals i traumes personals.


Protagonitzada per Sophie Turner (Dark Phoenix, Game of Thrones) i el nominat al Tony, Corey Hawkins (Straight Outta Compton, Six Degrees of Separation), la sèrie estarà dirigida per Mark Pellington a partir d’un guió adaptat per Abate i Jeremy Ungar. Serà produïda per Abate, Cary Granat i Ed Jones amb Gunpowder & Sky’s Barry Barclay, Van Toffler i Floris Bauer essent productors executius.

Quibi, que es la abreviació de “Quick Bites”, està previst que s’estreni el pròxim 06 d’Abril de 2020, amb més de mil milions de dòlars recaptats pels seus inversors. El servei de streaming, fundat per Jeffrey Katzenberg i Meg Whitman, està format per sèries que tenen una durada de dues a quatre hores i es desglossen en parts que no tenen més de 10 minuts de durada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada