Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 25 de març del 2020

'Most Dangerous Game'.

Quibi ha publicat el tràiler oficial de ‘Most Dangerous Game’, la pròxima sèrie d’acció i suspens protagonitzada per Liam Hemsworth, mentre intenta sobreviure en un concurs modern semblant als ‘Hunger Games’, en el que el guanyador guanya el codiciat premi de $24,5M. També està protagonitzat pel guanyador d’un Oscar Christoph Waltz, a continuació podeu veure’n el tràiler...

          



Creat per escriptor Nick Santora (Scorpion, Prison Break) i CBS Studios, ‘Most Dangerous Game’ segueix la història d’un home amb una malaltia terminal, anomenat Dodge Maynard, que farà qualsevol cosa per a mantenir a la seva muller embarassada abans de morir. I llençant-se desesperadament, accepta una oferta per a participar en un joc mortal, tan sols per descobrir que ell no és el caçador, sinó que ell és la presa.

La sèrie està protagonitzada per Liam Hemsworth (The Hunger Games film franchise) com a Dodge Maynard amb el guanyador de l’acadèmia Christoph Waltz (Django Unchained, No Time to Die) com a Miles Sellers. També hi podem trobar a Sarah Gadon (Dracula Untold), Zach Cherry (Succession), Aaron Poole (The Captive), Christopher Webster (American Assassin), Billy Burke (The Twilight Saga) i Natasha Bordizzo (The Society, Guns Akimbo).

Santora també serà productor executiu del projecte, al costat del director Phil Abraham (Mad Men, Daredevil), Gordon Gray i Silver de Reel Pictures. Aquest projecte serà el primer gran paper televisiu de Hemsworth en una sèrie estatunidenca després de més de 10 anys des de que va protagonitzar programes de televisió Australians com Neighbours i The Elephant Princess. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada