Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 13 de març del 2020

'The Last of Us'.

L’escriptor i director creatiu de ‘The Last of us’, Neil Druckmann, ha compartit a Twitter l’anuci de que el compositor guanyador d’un oscar Gustavo Santaolalla, el compositor original del vídeojoc, ha signat oficialment per compondre la banda sonora de l’adaptació a sèrie live-action del famós vídeojoc, per part del creador de la sèrie de HBO ‘Chernobyl’, Craig Mazin.


Santaolalla és més conegut pel seu treball en el film ‘Brokeback Mountain’ de 2005 i ‘Babel’ de 2006, que li van valdre Premis de l’acadèmia com a Millor Banda Sonora Original. El compositor Argentí també ha treballat en programes de televisió com ara docusèries de Netflix ‘Making a Murderer’ i el drama criminal ‘Narcos: Mexico’. També produirà la partitura per a la seqüela del vídeojoc ‘The Last of Us II’ que sortirà al mercat el pròxim 29 de maig.

‘The Last of Us’ és un videojoc d’acció i aventura de supervivència i terror que es juga des d’una perspectiva en tercera persona. Va ser desenvolupat pel desenvolupador de videojocs de Naughty Dog, amb base a Santa Mónica, qui és més conegut per ser el creador del videojoc Uncharted. Va ser llançat per primer cop l’any 2013 per a PlayStation 3 i el 2014 per a PlayStation 4, on va obtenir immediatament critiques aclamant la seva narrativa, la jugabilitat, gràfics, disseny de so i personatges.

El joc segueix als supervivents amb gran fortalesa Joel i Ellie, una jove i hàbil noia, en el seu viatge a través d’un món radicalment transformat. Establerta vint anys després de que una pandèmia infecciosa propagada pel virus cordyceps arrases el curs de la humanitat, aquestes dues persones, que es van unir per casualitat, han de prendre decisions que alteren la vida per sobreviure. The Last of US, explora temes de supervivència, lleialtat, amor i redempció en una expedició carregada d’emocions en els Estats Units posteriors a la epidèmia.

Degut a la seva immensa popularitat, The Last of Us, ha venut més de 17 milions de copies i ha guanyat amb èxit nombrosos premis, inclosos múltiples premis del joc de l’any. Quasi 7 anys després del seu llançament, el videojoc està essent reconegut actualment com un dels millors videojocs mai creats. 

L’adaptació de ‘The Last of Us’ abastarà els esdeveniments del primer joc amb la possibilitat de contingut addicional basat en la pròxima seqüela del videojoc. Serà coescrit pel creador de ‘Chernobyl’, Craig Mazin i Neil Druckmann, qui és l’escriptor i director creatiu del joc. Mazin serà productor executiu al costat de Carolyn Strauss i el president de Naughty Dog, Evan Wells. El projecte es una coproducció amb Sony Pictures Television en associació amb PlayStation Productions.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada