Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 26 de març del 2020

'Defending Jacob'.

Apple TV+ ha publicat el tràiler oficial de ‘Defending Jacob’ protagonitzat per Chris Evans (MCU) al costat de Jaeden Martell (It, It: Chapter II, Knives Out). La sèrie limitada, basada en la novel·la dramàtica del crim de William Landay del mateix nom, s’estrenarà el pròxim 24 d’Abril. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


‘Defending Jacob’ es descriu com un emocionant thriller impulsat pels personatges basats en la novel·la de Landay publicada per Random House. La sèrie es desenvoluparà al voltant d’un impactant crim que sacseja una petita ciutat de Massachusetts i segueix a un fiscal del districte assistent que es troba dividit entre el seu deure jurat de defensar la justícia i el seu amor incondicional pel seu fill de 14 anys, acusat d’assassinat.

La sèrie limitada està protagonitzada per Chris Evans (MCU, The Gifted) com a Andy Barber en el seu primer paper important a la televisió després de 17 anys des de la seva aparició a ‘Skin’ de Fox el 2003. També camptarà amb la nominada al Emmy Michelle Dockery (Downton Abbey) com a Laurie Barber i Jaeden Martell (The Book of Henry, It, It: Chapter II) com a Jacob Barber al costat del dues vegades guanaydor del Emmy Cherry Jones (The Handmaid’s Tale) com a Joanna Klein, Pablo Schreiber (American Gods) com a Neal Logiudice, Sakina Jaffrey (Timeless) com a Lynn Canavan, Betty Gabriel (Get Out) com a Paula Duffy, Paul Wesley (The Vampire Diaries) com a Bobby, Leighton Meester (Gossip Girl) com a Sara, Kat Graham (The Vampire Diaries) com a Rose, Daniel Henshall (The Babadook) com a Leonard Patz, Matt Lanter (Timeless) com a Jason, poorna Jagannathan (The Night Of) com a Dra. Elizabeth Vogel i Jake Picking com a Jake.

Escrita per Mark Bomback (Planet of the Apes) a partir de la novel·la èxit en vendes de Landay, la sèrie limitada serà produïda per Paramount Television i Anonymous Content. El director de Imitation Game, Morten Tyldum, dirigeix la sèrie i és productor executiu al costat de Evans.

Warner Bros. va planejar originalment adaptar ‘Defending Jacob’ a pel·lícula l’any 2012, però no es va materialitzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada